Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Magazinul XXL Megadiscount si-a deschis portile

In cursul zilei de ieri a avut loc deschiderea oficiala a magazinului XXL Megadiscount, investitie realizata de concernul german "REWE", unul dintre liderii europeni in domeniul alimentar, prin reprezentantul in tara noastra "REWE Romania". La eveniment, alaturi de conducerea companiei, au participat reprezentanti ai oficialitatilor locale, oameni de afaceri, precum si furnizori si colaboratori ai companiei. "Prin magazinul XXL Megadiscount dorim sa le oferim consumatorilor accesul la o forma de comert european, in care asteptarile acestora referitor la raportul calitate/pret al produselor oferite spre vinzare sa le aduca satisfactie, dar sa le asigure si acoperirea nevoilor zilnice. Este a treia investitie a companiei in Braila, cunoscut fiind faptul ca cele doua magazine Billa fac parte tot din grupul nostru", a declarat, la deschiderea magazinului, directorul general al "REWE Romania", Cristoph Schmitd.
Important de mentionat este ca investitia, amplasata in zona Barierei Calarasilor, are o valoare de circa 4,5 milioane euro si au fost create 100 de noi locuri de munca. Magazinul are o suprafata de vinzare de 2.500 mp si un sortiment de peste 3.500 de articole (alimente de baza, conserve, bauturi, detergenti, produse proaspete si congelate, legume, fructe, electronice).
Pentru public, magazinul se deschide in cursul acestei dimineti.
In Romania, concernul german este prezent prin liniile de desfacere Billa, Fergo-Selgros, XXL Megadiscount si Penny Market.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii