Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Made for Europe"

Vineri, in holul Bibliotecii Judetene "Panait Istrati" a avut loc faza judeteana a concursului de produse finale ale proiectelor scolare de cooperare europeana "Made for Europe". Au intrat in concurs 15 scoli: Colegiul "Nicolae Balcescu", Liceul "Cerna", Liceul de Arta, grupurile scolare "Saligny", "Brancoveanu" si "Moisil", Scoala nr. 10, "Ion Bancila", "I.L.Caragiale", "Mihai Eminescu", Waldorf, Tichilesti, "Al. I. Cuza", Centrul de Excelenta si Gradinita nr. 39. Fiecare unitate de invatamint si-a prezentat proiectul, care a fost apoi apreciat de public. Fiecare participant la manifestare a avut un buletin de vot in care trebuia sa marcheze trei dintre proiectele care aveau produse finale reusite. Punctajele obtinute de scoli de la public valoreaza 50% din punctajul final, iar restul de 50% din punctaj este oferit de un juriu format din inspectorii: Romeo Mocanu - integrare europeana si programe comunitare, Viviana Tanase - activitate educativa formala si nonformala si Maria Stefan - inspector de imagine. Inspectorul Romeo Mocanu, care a deschis etapa judeteana a competitiei, a precizat ca aceasta a fost initiata de Inspectoratul Scolar Braila si s-a bucurat de sprijinul Ministerului Educatiei, care a introdus-o in graficul concursurilor nationale. Fiecare scoala a avut la dispozitie aproximativ 10 minute pentru a-si prezenta produsele.
In perioada 30 aprilie - 4 mai se va organiza la Braila o expozitie cu produsele finale ale proiectelor cistigatoare din toata tara, iar in perioada 4 - 6 mai se va desfasura faza nationala. Inspectorul Romeo Mocanu a anuntat ca tot atunci se vor premia si cele mai bune proiecte brailene de la faza judeteana, pentru a profita de amploarea evenimentului.
Vor fi premiate proiectele care au cele mai originale, utile si interesante produse finale.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii