Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Ma asteptam sa cistig"

Noul presedinte al Federatiei Romane de Gimnastica (FRG), Adrian Stoica, a recunoscut, dupa incheierea Adunarii Generale de vineri, ca se astepta sa cistige alegerile in fata fostului gimnast Marius Urzica.
"Inaintea Adunarii Generale nu am vrut sa fac pronosticuri sau sa vorbesc despre asta. Dar, acum, dupa ce s-a incheiat totul, pot sa spun ca ma asteptam sa cistig", a declarat Stoica.
Noul conducator al FRG este de parere ca, desi are experienta, totusi va mai avea multe de invatat. "Este o functie grea, care obliga. Nimeni nu poate spune din primul moment ca stie ce are de facut. Am adunat si eu experienta pina acum, dar voi mai avea multe de invatat", a afirmat Adrian Stoica. El a evitat sa faca vreun comentariu in privinta sanselor sale la presedintia federatiei internationale, despre care predecesorul sau la conducerea FRG, Nicolae Vieru, declarase ca sint foarte mari. "Nu am facut pronosticuri nici in privinta federatiei noastre, nu voi face nici despre sansele mele la presedintia FIG. Orice este posibil", a comentat Stoica.
Stoica a mai spus ca il va propune in functia de secretar general pe directorul tehnic al lotului olimpic masculin, Mircea Apolzan. "Propunerea o face presedintele, iar decizia o va lua Comitetul Executiv, care se va reuni pentru prima data saptamina viitoare", a incheiat Adrian Stoica.
Fostul presedinte al FRG, Nicolae Vieru, considera ca alegerea lui Adrian Stoica drept succesor al sau este cea mai corecta. "Este cea mai potrivita alegere pentru ceea ce avem de facut in gimnastica romaneasca. Stoica mi-a fost elev si sint mindru ca m-a depasit", a declarat Vieru, care a plins la finalul Adunarii Generale, cind i s-a propus sa fie presedinte de onoare al FRG. "Sunt un om sentimental. Toata viata am lucrat in gimnastica si e un moment greu, cind te desparti de ceva drag. M-am emotionat cind oamenii m-au aplaudat in picioare, pentru ca a fost un semn de respect", a explicat Nicolae Vieru.
Simona Aminar si Dan Grecu, noii vicepresedinti ai FRG, considera ca echipa de conducere aleasa vineri va colabora excelent. "Sper ca toata lumea sa aiba incredere in noi si sa ne sprijine pe viitor", a declarat Aminar, completata de Dan Grecu: "Vor mai fi probabil si greseli, dar vom invata din ele. Cred ca vom lucra excelent impreuna. Cit despre cursa pentru presedintia federatiei, pot sa spun ca pentru Marius Urzica este un cistig ca a avut curaj sa candideze. Sigur ca tinerii fac revolutiile, dar batrinii conduc intotdeauna".
Antrenorul lotului feminin de la Deva, Nicolae Forminte, a recunoscut ca voturile sale s-au imndreptat catre Adrian Stoica, la presedintie, si catre Simona Aminar si Dan Grecu, la vicepresedinti. "Stoica a avut sustinerea mea, pentru ca mi se pare cel mai potrivit pentru conducerea federatiei. La fel si Dan Grecu, in calitate de vicepresedinte. Cit despre alegerea dintre Simona Aminar si Marius Urzica, cred ca nimeni nu se astepta de la mine sa-l votez pe Marius in detrimentul Simonei", a declarat Forminte.
Antrenorul, favorit pentru a prelua conducerea tehnica a lotului olimpic feminin al Romaniei, incepind cu 1 ianuarie 2006, spune ca pentru el n-ar fi ceva iesit din comun sa ocupe aceasta functie. "Pentru mine sint aceleasi fete. Doar ca unele dintre ele vor implini virsta senioratului. Noi nu vom astepta 1 ianuarie pentru a incepe pregatirea, ci vom da startul pe 27 decembrie. Iar apoi, vom vedea cine va forma lotul olimpic al Romaniei petnru JO din 2008 si cine il va pregati", a declarat Nicolae Forminte. El a incheiat spunind ca programul din aceasta luna al gimnastelor de la Deva include petrecerea Craciunului cu familiile, iar Revelionul in cantonament.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii