Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Ma asteptam la o evolutie buna in partida oficiala cu Dinamo"

Singura echipa divizionara de fotbal care nu s-a facut de ris in week-endul trecut a fost Viitorul Insuratei. Desi a avut drept adversara pe lidera autoritara a seriei formatia lui Dan Asandei a fost la un pas de victorie cu toate ca si remiza poate fi considerata ca un rezultat bun de palmares. Dupa meci antrenorul gazdelor era fericit si declara ca se astepta la un joc foarte bun al elevilor sai.
"La mijlocul saptaminii am avut o prestatie buna in amicalul de pe Municipal si ma asteptam la aceeasi evolutie si in partida oficiala cu Dinamo. I-am simtit motivati pe jucatori si la acest lucru un aport l-a avut si Florin Cirligea care ne-a sustinut din toate punctele de vedere sa ajungem la o forma maxima inaintea acesui joc. Remarc intreaga echipa si cred ca daca Bratosin nu ar fi fost eliminat am fi cistigat. Acum trebuie sa demonstram ca acest rezultat nu a fost intimplator si sa scoatem maximum din urmatoarele trei meciuri. Sa nu pierdem la Ovidiu si apoi sa cistigam cele doua partide de pe teren propriu cu Callatis si Phoenix Ulmu" a precizat antrenorul Dan Asandei.

"A iesit un rezultat de egalitate, echitabil consider eu, dupa aspectul jocului" a declarat Cornel Talnar

De partea cealalta Cornel Talnar era vadit afectat de rezultatul de egalitate. Tehnicianul dinamovist si-a mustruluit imediat elevii dupa care a mai ramas minute bune pe banca nevenindu-i sa creada ca fotbalistii pe care ii pregateste nu au fost in stare sa invinga o echipa abia promovata in acest esalon. In drum spre autocar Talnar a facut o scurta declaratie. El a considerat rezultatul ca fiind echitabil dupa care a aruncat citeva sageti spre jucatorii sai care de mult erau la vestiar: "A fost un meci de lupta intre doua formatii care si-au dorit cu ardoare cele trei puncte puse in joc. In final a iesit un rezultat de egalitate, echitabil consider eu, dupa aspectul jocului. Noi, miercuri, am avut un meci de binefacere la Moreni si dupa cum s-a putut observa jucatorii mei abia mai puteau sta in ghete. Din punctul meu de vedere se face o mare greseala cu aceste jocuri de la mijlocul saptaminii, iar dupa doua zile trebuie sa evolum in campionat. Oricum, chiar si in aceste conditii, nu o sa-i pot ierta pe jucatori pentru modul in care s-au comportat la Insuratei".
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii