Mergi la conţinutul principal

Mașinile de lux ale lui Cloșcă și Mateo, parcate cu tupeu pe Str. Mihai Eminescu

Două autoturisme Mercedes de clasă superioară au fost parcate de cei care le-au condus pe Str. Mihai Eminescu, ignorând complet faptul că accesul auto pe această stradă pietonală este interzis. După numerele de înmatriculare, cele două mașini sunt cunoscute în oraș ca aparținând afaceriștilor Simion Cloșcă, respectiv Matei Fecioru, căruia i se spune ”Mateo”, după numele lanțului de restaurante pe care l-a deținut la un moment dat în Brăila.

Ambele mașini au fost parcate de dimineață și au fost lăsat mai multe ore în aceeași poziție. Poliția Locală a luat notă de prezența lor, dar pentru că niciunul dintre conducătorii auto nu se afla la fața locului, agenții susțin că au lăsat pe parbriz notificări, chemându-i la sediul instituției pentru a lămuri problema. ”Noi trebuie să îl sancționăm pe cel care a condus mașina și a parcat-o regulamentar. Nu este obligatoriu ca proprietarul din acte să se fi aflat la volan. Poate fi vorba despre o rudă căreia să-i fi încredințat autoturismul”, ne-a declarat Georgică Tănase, directorul adjunct interimar al Poliției Locale Brăila. Potrivit acestuia, cele două mașini au mai fost găsite și zilele trecute, tot pe Str. Mihai Eminescu. ”S-au mai dat amenzi pe aceeași speță. Dl. Cloșcă a fost amendat pe 4 noiembrie pentru parcare neregulamentară pe strada Mihai Eminescu”, ne-a spus Tănase. În general, amenzile aplicate de Poliția Locală pentru acest gen de contravenție sunt de 100, maxim 250 de lei.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro