Mergi la conţinutul principal

Mașinile cu defecțiuni tehnice, în atenția polițiștilor și inspectorilor RAR

* în iulie, polițiștii rutieri cu sprijinul inspectorilor din cadrul R.A.R. au acționat pentru  combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere grave * este vorba în special despre cele produse pe fondul defecțiunilor tehnice ale autovehiculelor, fiind urmăriți și  conducători auto care au aplicate folii

 

Defecțiunile tehnice ale autoturismelor pot duce la producerea unor accidente grave. În perioada 01 - 31 iulie, polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Brăila cu sprijinul inspectorilor din cadrul R.A.R. (Registrul Auto Roman) Brăila, au acționat, în intervalul orar 22:00-02:00, pe raza municipiului Brăila, pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere grave. Este vorba în special despre accidente produse pe fondul defecțiunilor tehnice ale autovehiculelor, fiind verificați și conducătorii auto care au aplicate folii sau tratamente chimice care restrâng vizibilitatea. “Cu această ocazie, polițiștii au aplicat 244 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea normelor privind circulația pe drumurile publice, prevăzute de O.U.G. 195/2002, valoarea totală a amenzilor fiind de peste 96.602 lei . De asemenea, polițiștii au reținut 30 de permise de conducere și au retras 12 certificate de înmatriculare”, au transmis polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brăila.

Aceste acțiuni vor continua pe raza întregului județ în vederea conștientizării de către toți participanții la trafic a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulație!

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro