Mergi la conţinutul principal

Mărinimie, de mărțisor!

* o acțiune organizată de Biblioteca Județeană, prin care copiii speciali din Asociația Down Brăila "Botez Vlad Sergiu" pot primi un semn de bucurie în prag de primăvară

 

Biblioteca Județeană "Panait Istrati" Brăila și Asociația Down "Botez Vlad Sergiu" au demarat o campanie de susținere a copiilor speciali, prin care copiii de toate vârstele pot dona mărțișoare și felicitări confecționate de ei, pentru a fi oferite mai departe celor care îi pot susține pe cei mici, cu nevoi speciale .

Sub sloganul „Măr-INIMI-e de mărțisor!”, primăvara este așteptată la Biblioteca Județeană cu bucurie și speranță, bucurii  făcute copiilor speciali din Asociația Down Brăila “Botez Vlad Sergiu” ce doresc să meșterească lucrușoare mici și mărețe dar timpul nu e cel mai bun prieten al lor pentru că ei, copiii speciali, au alte trebuințe, au alte povești de ascultat și depănat.

De aceea, copiii brăileni sunt invitați să le ofere mărțișoarele confecționate de ei celor din Asociația Down "Botez Vlad Sergiu" , iar inimile harnice și darnice pot aduce mărțișoarele lor la sediul Bibliotecii Județene „Panait Istrati” Brăila, la Ludotecă și la Secția Împrumut pentru Adulți.

Până acum, copiii și cadrele didactice de la Centrul Multifuncțional Lacu Dulce, cât și bibliotecarii brăileni, au donat mărțisoare și felicitări copiilor speciali de la Asociația Down "Botez Vlad Sergiu", dar sunt așteptați în continuare și alți copii să se alăture acestei campanii, prin donații care vor fi oferite mai departe celor care îi pot susține pe acești copii.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro