Mergi la conţinutul principal

Măreşte-ţi familia cu un câine Akita american şi ajută-l pe Bogdi!

• trei pui superbi şi jucăuşi abia aşteaptă să îşi găsească o familie care să îi iubească • cine vrea să cumpere un astfel de căţel îl va ajuta în acelaşi timp şi pe Bogdi, băieţelul care de doi ani duce o luptă cu “buba-monstruleţ” (hepatoblastom) • micuţul se află în continuare la tratament în Turcia, iar şedinţele de chimioterapie sunt foarte costisitoare pentru părinţi • şansele de a scăpa definitiv de boală sunt însă mari

 

Foarte mulţi dintre ne dorim un căţel. Unii preferăm rasele de căţei mici, alţii ne dorim mai degrabă un câine de talie mare care să ne apere locuinţa de intruşi. Un câine de pază excelent este şi Akita american. Ce alte caracteristici are această rasă de câini? Sunt puternici, prietenoşi şi curajoşi. Exact ca Bogdi, băieţul din Brăila care de doi ani deja se luptă cu “buba-monstruleţ”. Este vorba de hepatoblastom, o boală grea, dar pe care micuţul Bogdi a reuşit să o învingă o dată. Şi o va face din nou, iar de această dată speră să fie definivit! Până atunci însă, la clinica din Turcia unde se află internat în prezent, micuţul supererou mai are de urmat câteva şedinţe de chimioterapie, iar tratamentul nu este deloc ieftin. Tocmai de aceea, Sorin, un mare iubitor de animale şi părintele unui superb Akita american, care a devenit şi mămică de curând, s-a gândit să le ofere şi altora ocazia de a avea un astfel de companion puternic în familia lor. Iar în acelaşi timp să îl ajute pe Bogdi. Cum? Simplu! Cei care sunt în căutarea unui astfel de câine pot lua legătura cu el, iar bănuţii vor ajunge direct în contul lui Bogdi pentru ca băieţelul curajos să poată urma în continuare tratamentul costisitor.

Trebuie spus că puii sunt născuţi din părinţi cu pedigree. Mama acestora, Hannah, are 2 ani şi jumătete, iar tatăl acestora, Han, în vârstă de 4 ani, este multiplu campion în concursuri de expoziţii canine. Printre titluri câştigate se numără: Campion Junior al României, Campion al României, Campion al Campionilor României şi Campion Cum Laude al României. Toate detaliile despre părinţi şi despre puiuţii ce abia aşteaptă să îşi găsească părinţi iubitori aflaţi contactându-l pe Sorin: 0730.282.427.

 

Bogdi continuă lupta cu “buba – monstruleţ” şi are nevoie de ajutorul nostru!

Povestea tristă a lui Bogdi a început pe 5 mai 2018, cu o banală febră care nu dădea nimic de bănuit, deoarece nu avea alte simptome. Părinţii l-au dus la un control pediatric, la Galaţi. Febra începuse să treacă, iar Bogdi se simţea mai bine, însă medicii au decis să-l controleze şi la burtică. Şi-au dat seama că ceva nu este în regulă şi au recomandat un ecograf, iar rezultatele au fost devastatoare: o posibilă tumoră la ficat. A urmat un drum la Cluj, acolo unde doctorii au reconfirmat diagnosticul de la Galaţi: hepatoblastom gradul IV cu metastaze pulmonare. Vestea bună era că Bogdi avea şanse mari de vindecare, dar doar cu un transplant efectuat în străinătate şi tratament adecvat. Cum părinţii fac orice pentru sănătatea copiilor, aşa şi părinţii lui Bogdi au luat drumul Turciei, cu câteva economii. A urmat un drum lung cu suişuri şi coborâşuri, cu campanii de strângere de fonduri, dar totul s-a meritat pentru că în luna februarie 2019, Bogdi s-a întors învingător acasă. Pentru multe luni, analizele au ieşit curate, iar fericirea era mare. Abia spre sfârşitul anului trecut, au apărut semne majore de îngrijorare, aşa că Bogdi şi familia sa au luat, din nou, drumul Turciei.

Cum boala a recividat, din decembrie 2019 şi până acum, Bogdi a trecut printr-o nouă intervenţie chirurgicală, în care i-a fost înlăturat un nodul pulmonar care prezenta o nouă metastază a vechii boli, şi a urmat 10 şedinţe de chimipterapie. Va mai urma cel puţin 3 şedinţe de chimioterapie până în septembrie, atunci când este programat la noi analize amănunţite.

Există, totuşi, şi o veste bună! Dacă în septembrie analizele vor ieşi bune, asta înseamnă că Bogdi a scăpat de “buba-monstruleţ” şi tot chinul a trecut. Băieţul curajos va ieşi victorios şi de această dată!

Până la acest moment însă, Bogdi are nevoie urgentă de ajutorul nostru. Toate serviciile medicale din Turcia sunt cu mult peste putinţele părinţilor, şi deşi trecem cu toţii printr-o perioadă dificilă din punct de vedere financiar ca urmare a pandemiei de coronavirus, cei care doriţi să dăruiţi din puţinul vostru o puteţi face printr-o donaţie în următoarele conturi:

- Asociaţia “Bogdi învinge tumora”: RO55BRDE090SV53933560900

- Popa Cristian, tatăl lui Bogdi, cont euro:

RO43BRDE090SV33301900900

- Popa Sorina Mihaela, mama lui Bogdi, cont lei:

RO02INGB0000999907943914

- Pay-pal: cristi_popa23@yahoo.com

Haideţi să fin din nou împreună pentru Bogdi!

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro