Mergi la conţinutul principal

Mărțișor cultural de la Teatrul “Maria Filotti”: Cumperi un bilet, mergeți doi la spectacol!

• miercuri, 1 martie, doamnele și domnișoarele și nu numai sunt invitate la spectacolul “Maria Tănase. O poveste”, un one woman show susținut de Mirela Pană, regia Carmen-Lidia Vidu • oferta este valabilă doar dacă achiziționați bilete direct de la Agenția teatrală

 

În luna martie sărbătorim femeile, iar pe 1 martie Teatrul “Maria Filotti” din Brăila oferă un mărțișor cultural tuturor doamnelor și domnișoarelor! Este vorba despre spectacolul “Maria Tănase. O poveste”, invitat de la Teatrul de Stat Constanța, la care pentru fiecare bilet cumpărat pot merge la spectacol două persoane!

“Maria Tănase. O poveste” este un one woman show susținut de actrița și cântăreața Mirela Pană, text și regie Carmen-Lidia Vidu, un spectacol care înfățișează o versiune despre viața celebrei cântărețe, cu aspecte ale personalității ei care sunt mai puțin cunoscute. Documente autentice, scrisori de arhivă, frânturi din interviurile, gândurile și amintirile ei, analogii cu Edith Piaf sau cu Frida Kahlo, toate alcătuiesc o imagine coerentă a unei femei superbe și puternice. Într-o montare inedită, cu o imagistică luxuriantă, actrița și cântăreața Mirela Pană interpretează și șase dintre cântecele superbe ale Mariei Tănase, acompaniată de pianista Elena Gatcin.

Dacă vreți să vă bucurați de cadoul Teatrului “Maria Filotti” să știți că spectacolul este programat la ora 19.00. Pentru a beneficia de oferta “cu un singur bilet pot vedea spectacolul două persoane” trebuie să achiziționați biletul direct de la sediul agenției teatrale, Strada Mihai Eminescu nr. 2. Informații puteți afla și la numărul de telefon 0239/613969.

Vizionare plăcută și o primăvară frumoasă!

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro