Mergi la conţinutul principal

"Mărțișoare muzicale" oferite de Muzica Militară a Garnizoanei Brăila

* intrarea la spectacolul de astăzi, 1 martie, va fi liberă, cu invitație obținută la sediul Centrului de Creație Brăila, din Piața Traian nr. 2, organizatorul evenimentului

 

"Mărțișoare muzicale" oferite de Muzica Militară a Garnizoanei Brăila.

Astfel, Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale (Centrul de Creație) Brăila, Consiliul Județean, Primăria Municipiului Brăila, Teatrul "Maria Filotti" și Garnizoana Brăila organizează astăzi, 1 martie 2022, ora 18.00, spectacolul "Mărțișoare muzicale". Spectacolul va avea loc în Sala Mare a Teatrului "Maria Filotti" Brăila, cu participarea Muzicii Militare a Garnizoanei Brăila, sub conducerea muzicală a locotenentului Raul Ionuț Badale și a invitaților Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Brăila.

Intrarea la spectacolul "Mărțișoare muzicale", este liberă și se face pe bază de invitații care se pot obține la sediul CJCPCT Brăila (Centrul de Creație) din Piața Traian nr. 2 (Centrul Vechi). Informații suplimentare se pot obține la tel. 0239/614.710. Potrivit organizatorilor, participanții la eveniment vor respecta măsurile pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro