Mergi la conţinutul principal

Măgarul tăvălit pare domn pe lângă Nicu Niţă

Iniţial, m-am gândit să pun următorul titlu acestui articol referitor la Nicu Niţă: „Măgar este, tăvălit mai trebuie!”, dar am zis să nu mă acuze lumea că incit la violenţă. Deşi, dacă e să o spun pe aia dreaptă, Nicu Niţă ar merita un pic smotocit pentru că şi-a bătut joc de cherceni, iar pentru faptul că a supărat-o pe colega Cati Lupaşcu ar trebui chelfănit de-a binelea.

Aici nici nu mai este vorba despre faptul că Nicu Niţă, acum candidat din partea PSD Brăila pentru un post de deputat, nu are cuvânt. Oricum nu l-am suspectat niciodată pe Niţă că ar avea mustrări de conştiinţă pentru că a spus vorbe goale. Altceva mă deranjează la Nicu Niţă, şi anume tupeul. Acel tupeu de borfaş, care îţi vorbeşte apăsat, ba chiar e pe punctul de a-ţi trage o palmă peste obraz pentru că îndrăzneşti să nu crezi prostiile pe care ţi le îndrugă. Aţi observat aroganţa şi obrăznicia cu care i s-a adresat Nicu Niţă, în urmă cu 7 ani şi jumătate, colegei Cati Lupaşcu, de la Obiectiv: „- O să-ţi demonstrez, Cati, că o să mă ţin de cuvânt şi atunci o să fii nevoită să-ţi ceri scuze public. Pe prima pagină!”. Nicu Niţă promitea solemn că va face o grădiniţă pe un teren primit aproape moca de la Primăria Brăila, pentru care plătea fix 0,4 lei/mp/lună. Cum terenul cu pricina, din zona Măgarul Tăvălit, are 2.500 de metri pătraţi, Nicu Niţă a plătit primăriei suma de 1000 de lei lunar. O sumă modestă, dar nu despre bani este vorba aici, ci de faptul că Nicu Niţă ţine blocat un teren, aproape 8 ani de zile, timp în care alt investitor poate că ar fi făcut ceva acolo. Nicu Niţă îi promitea colegei Cati Lupaşcu că va face grădiniţă. Nu a făcut, însă a avut grijă să îi atragă atenţia ziaristei că o să o pună să îşi ceară scuze pe prima pagină. Nicu Niţă nu a spus însă şi ce va face el dacă nu se va ţine de cuvânt, aşa cum se procedează la orice rămăşag. Mă gândesc că Nicu Niţă ar fi trebuit să promită că, în cazul în care nu se va ţine de cuvânt cu construirea grădiniţei, va accepta să stea în faţa Primăriei Brăila, vreme de 2 ore, şi să îi invite pe brăileni să îl scuipe între ochi pentru că este un mincinos ordinar. Sau, poftim, dacă nu îi place să fie umplut de flegme, Nicu Niţă putea să spună că va dispărea definitiv din viaţa publică, în cazul în care nu va construi grădiniţa. Dar ţi-ai găsit să se retragă unul ca Nicu Niţă. Dimpotrivă, el va ajunge deputat de Brăila, iar din punctul meu de vedere vinovaţi pentru înşelarea chercenilor sunt şi liderii PSD Brăila, care au promovat un astfel de personaj insalubru şi total neserios pe un loc eligibil. (Nicu GRĂDINIŢĂ)

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro