Mergi la conţinutul principal

Lupte în cuşcă în această seară la Brăila

Astăzi, de la ora ora 20.00, în sala de jocuri a Clubului
Sportiv Municipal Brăila va avea loc în premieră în oraşul nostru prima gală profesionistă de Mixed Marţial Arts (MMA). La primul eveninemt de acest gen al anului care face parte din promoţia Black Cage participă peste 20 sportivi de top din discipline sportive diverse, printre aceştia regăsindu-se şi 5 brăileni cu rezultate de excepţie în sporturile de contact. Înaintea acestui eveniment, joi la hotelul Traian a avut loc o conferinţă de presă dar şi cântarul oficial.
Cu acest prilej Vlad George Petcovici a declarat că a început să practice acest sport în urmă cu 12 ani şi din acel moment a participat la multe competiţii: "M-am apucat întâmplător de acest sport şi după aceea nu m-am mai putut opri. Îmi place ceea ce fac şi vă asigur că partida pe care o voi disputa va fi una spectaculoasă".
La rândul său, brăileanul Claudiu Bordei a precizat că din copilărie a început să practice diferite sporturi însă în cele din urmă s-a oprit la brazilian jiu jitsu.
"La 12 ani am mers la secţia de kaiac canoe, pentru că eram atras de apă şi am vrut să obţin rezultate deosebite dar din cauza unor impedimente am renunţat. După câţiva ani de pauză l-am cunoscut pe Daniel Cernat şi de acolo a început povestea frumoasă care se numeşte brazilian jiu jitsu. Lupt în cuşcă pentru că vreau să mă cunosc pe mine mai bine, îmi place adrenalina", a punctat cu acest prilej Claudiu Bordei.
Fost fotbalist, Laurenţiu Negru speră să câştige lupta din cuşcă la gala de la Brăila: "Am început cu fotbalul la 9 ani dar între timp am trecut la sporturile de contact. Dobândind experienţă şi încredere în forţele proprii am făcut apoi pasul spre luptele în cuşcă. Sper ca vineri să ies învingător din cuşcă".

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro