Mergi la conţinutul principal

Lupta pentru primul loc s-a relansat în ambele serii

Cu toate că, teoretic, primele clasate din cele două serii păreau favorite la victorie, în etapa trecută din Liga a V-a s-au produs câteva mari surprize. În seria întâi, echipa cu cele mai mari şanse la câştigarea actualei ediţii de campionat, Tricolorul Lanurile, a fost învinsă cu 3-2, în propriul fieff, de Stanriz Stăncuţa, revelaţia sezonului de primăvară. Lidera la zi din prima grupă, Siretul Vădeni, pentru care Emanuel Stan a înscris patru goluri, a realizat scorul etapei, 7-2, în disputa de pe teren prorpriu cu Dinamo Salcia Tudor. Secretarul primăriei, Gheorghe Niculae şi primarul comunei Berteşti, Costel Capbun, au conlucrat foarte bine la un corner, primul a centrat iar cel de-al doilea a marcat golul victoriei echipei Dacia Berteşti în deplasarea de la FC Tufeşti.
În seria a doua, liderul, AS Bordei Verde a remizat, 2-2, pe teren propriu cu Voinţa Şuţeşti, formaţie aflată în cea de a doua jumătate a clasamentului. De semieşecul celor de la Bordei Verde a profitat Voinţa Plopu, grupare care s-a impus cu 4-2 în faţa celor de la Vulturul Horia şi s-a apropiat la doar patru puncte de prima clasată. Voinţa Făurei Sat a câştigat la scor de neprezentare partida cu Viitorul II Ianca, grupare de la care unii fotbalişti au evoluat chiar şi în Liga a III-a.
În prima serie pe primul loc se află Siretul Vădeni cu 46 de puncte, locul al doilea este deţinut de CF Brăila II, 45 puncte, iar al treilea de Tricolorul Lanurile, 43 puncte, iar în seria a doua ordinea primelor trei clasate este următoarea: 1 AS Bordei Verde 55 puncte, 2 Voinţa Plopu 51 puncte, 3 Comagrim Dudeşti 40 puncte.

Etapa a 22-a programează meciurile:
Seria I:
CF Brăila II - Spicul Râmnicelu 4-0
FC Tufeşti - Dacia Berteşti 0-1
Înfrăţirea Gemenele - Dunărea Gropeni 2-4
Speranţa Măxineni - Romgal Romanu 3-4
Tricolorul Lanurile - Stanriz Stăncuţa 2-3
Siretul Vădeni - Dinamo Salcia Tudor 7-2
Dunărea Tichileşti şi Şoimii Unirea au stat.

Setia a II-a:
Etapa a 21-a programează meciurile:
Victoria Deduleşti - FC Urleasca 2-1
Comagrim Dudeşti - AS Jirlău 3-1
Voinţa Făurei Sat - Viitorul II Ianca 3-0
Voinţa Bărăganul - Viitorul Cireşu 3-0
Voinţa Plopu - Vulturul Horia 4-2
AS Bordei Verde - Voinţa Şuţeşti 2-2
Spicul Zăvoaia - Viitorul Galbenu 1-6

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro