Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Lui Ionel Ganea i s-a redus suspendarea la 16 etape

Curtea de Arbitraj pentru Fotbal din cadrul federatiei a decis, joi, reducerea de la 22 la 16 etape a suspendarii atacantului Ionel Ganea, sanctionat pentru agresarea tusierului Dorin Mudura, informeaza site-ul FRF.
Comisia de Disciplina a FRF hotarise sanctionarea atacantului echipei Poli. Stiinta Timisoara, Ionel Ganea, cu o suspendare de 22 de etape si o penalitate financiara de 14.000 lei.
In minutul 70 al partidei Poli. Timisoara - Rapid, scor 1-1, din etapa a V-a a Ligii I, Ionel Ganea a fost eliminat de pe teren pentru cumul de cartonase galbene. Furios, Ganea l-a agresat pe tusierul Dorin Mudura, cel care i-a semnalizat centralului Stefan Erdei faptul ca l-ar fi lovit pe rapidistul Sapunaru, semnalizare ce a dus la eliminarea jucatorului timisorean. Ganea l-a strins de fata pe Mudura, l-a lovit cu genunchiul peste picioare si cu pumnul in spate, incercind sa-l trinteasca la pamint, l-a tras de tricou, fiind cu greu oprit de mai multi coechipieri. La cinci minute dupa producerea incidentului, Ganea a incercat sa intre din nou pe gazon, insa a fost oprit de coechipierul sau Peter Omoduemuke si de oamenii de ordine.
De asemenea, Comisia de Apel a Federatiei Romane de Fotbal stabilise sa mentina pedeapsa de 22 de etape dictata de Comisia de Disciplina fotbalistului echipei Poli Timisoara, Ionel Ganea.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii