Mergi la conţinutul principal

Ludovic Orban a venit la Brăila pentru inaugurarea filialei locale Forța Dreptei

* fostul premier al României și ex-lider al PNL, Ludovic Orban, actualul președinte al Partidului Forța Dreptei, a venit, sâmbătă, la Brăila pentru a se întâlni cu membrii și simpatizanții partidului * de organizare s-a ocupat fostul deputat Antoneta Ioniță, coordonatorul filialei Brăila * și inginerul Vasile Datcu s-a alăturat acestui proiect * mai mulți performeri ai scenei politice brăilene au fost prezenți la Salonul de Evenimente Bulevard

 

Un nou partid politic își pune bazele pentru a activa în Brăila. Este vorba despre Partidul Forța Dreptei al lui Ludovic Orban, fost premier al României și ex-președinte al PNL. Acesta a venit, sâmbătă, în orașul nostru pentru a se întâlni cu mai bine de 50 de membri și simpatizanți Forța Dreptei, în cadrul unui eveniment ce s-a desfășurat în Salonul Bulevard. Orban a fost însoțit de deputatul Violeta Alexandru, fost ministru al Muncii, de deputatul Ion Ștefan, fost ministru al Dezvoltării, de deputatul Antonel Tănase, fost secretar general al Guvernului Orban și actualmente președinte Forța Dreptei București, de Horia Grigorescu, președintele Forța Dreptei Sector 1 București și de șeful filialei de la Galați a partidului, Petrișor Potec. De asemenea, trebuie punctat că întreaga întâlnire a fost prezidată de fostul deputat PNL, medicul Antoneta Ioniță, care coordonează filiala Forța Dreptei Brăila.

Iar printre ”achizițiile” partidului lui Ludovic Orban în județul nostru se numără și Vasile Datcu, inginer, scriitor, fost prefect al Brăilei, președintele Asociației Producătorilor Agricoli din Brăila, care este președinte de onoare al Forța Dreptei.

”După 32 de ani de promovare a ideilor liberale și de activitate în PNL să nu credeți că m-a apucat pe mine nebunia atunci când am luat decizia că nu mai e de făcut nimic cu partidul în care mi-am desfășurat activitatea. PNL a murit. Să fie clar! Astăzi este o unitate militară care este folosită. În care cei care se află la butoane aproape nu mai au nimic în comun cu liberalismul, cu caracterul, cu curajul, cu tot ceea ce ne-a reprezentat pe noi ca liberali în ultimii 30 și ceva de ani. Ăsta este adevărul. Am luat o decizie grea, cu inima cernită. Puteam să mă duc acasă. Vă spun sincer. Să îmi văd și eu de viața mea pe care mi-am abandonat-o, să am mai multă grijă de familie, de băiatul meu, să fac și eu multe lucruri la care am renunțat, mai ales în ultimii 15 ani de zile. Nu pot! Credeți-mă ce vă spun. Am luat decizia cu o mână de oameni să pornim un proiect, care după părerea mea este vital pentru România”, le-a transmis Orban, printre altele, celor prezenți în sală.

Totodată, subliniem că la evenimentul de sâmbătă au fost prezenți și alți performeri ai scenei politice locale, precum fostul consilier municipal Lucian Căprariu (cunoscut ca președinte al partidului local Brăila Nouă), Ionel Adetu, fost consilier județean PMP. Mai mult, economistul Gabriel Stoica, fost membru în conducerea PLUS Brăila, este acum în echipa ce se ocupă de filiala Forța Dreptei în plan local, alături de Mariana Vernescu de la PNL. Bineînțeles, tot printre membrii Forța Dreptei Brăila se numără și Sorin Ioniță, fost consilier municipal PNL și soțul Antonetei Ioniță. Vom reveni.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro