Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Lucescu: "Universitatea Craiova este o echipa in crestere"

Antrenorul Razvan Lucescu considera ca Universitatea Craiova, adversara echipei Rapid din meciul programat, simbata, de la ora 20.45 in cadrul etapei a XXI-a Ligii I, este o echipa in crestere, schimbata in bine dupa instalarea lui Stefan Stoica in functia de antrenor principal.
"Oltenii nu sint inca foarte linistiti, dar, cu siguranta valoarea echipei si jocul prestat le dau o oarecare certitudine a faptului ca pot termina campionatul pe un loc superior celui ocupat in prezent. Meciul este unul dificil, pentru ca Universitatea este o echipa artagoasa, mult schimbata in bine de la venirea lui Stefan Stoica, dar noi avem forta sa cistigam acest meci", a afirmat Lucescu pe site-ul oficial al FC Rapid.
Tehnicianul are la dispozitie tot lotul pentru partida de simbata, cu exceptia mijlocasului Nicolae Grigore, inca incert dupa accidentarea suferita saptamina trecuta.
Antrenamentul din aceasta seara al echipei Rapid, programat initial pe stadionul National din cadrul Complexului "Lia Manoliu", se va desfasura in cele din urma la baza "Pro Rapid", de la ora 20.00. Pentru partida de simbata, suporterii giulesteni isi pot procura bilete incepind de astazi, numai de la casele Stadionului Giulesti - Valentin Stanescu. Pretul tichetelor este de 20 lei, iar accesul va fi permis la peluza I a stadionului National.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii