Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Lucescu nu crede intr-o finala Rapid-Sahtior in Cupa UEFA

Antrenorul Mircea Lucescu a declarat, marti, pe Aeroportul International "Henri Coanda", ca o finala a Cupei UEFA intre formatiile Rapid Bucuresti si Sahtior Donetk este imposibila.
"Sa nu mergem chiar atit de departe. Eu stiu cit este de greu ca sa ajungi in finala unei competitii europene. De exemplu, Sahtior intilneste pe Lille, care la ora meciului va avea noua jocuri de campionat, Hertha va avea minimum sase. Este un avantaj teribil pentru echipele din vest in disputa cu cele din est. Cred ca asa va fi si in cazul lui Heerenveen", a spus Lucescu.
Mircea Lucescu spera ca in anul 2006 fiul sau Razvan sa aiba rezultate mai bune decit in 2005. "Sper ca 2006 sa fie pentru Razvan mai bun decit cel care a fost si sa confirme ceea ce a facut bine pina acum. Are toate sansele. I-am urmarit echipa in ultimul timp. Joaca un fotbal placut, bine organizat si cred ca anul care vine va consolida acest tip de joc si rezultatele pe care le-a avut", a mentionat antrenorul roman.
Referitor la stagiul de pregatire pe care Razvan Lucescu il desfasoara la formatia italiana Inter Milano, tehnicianul lui Sahtior a declarat: "Razvan este intr-o importanta perioada de acumulari, de cunoastere a antrenorilor importanti. Acesta este norocul generatiei lui fata de generatia mea. Noi nu aveam televiziuni, presa, nu aveam nimic".
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii