Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Lucescu: "Fiecare jucator este obligat sa respecte regulile"

Antrenorul formatiei Rapid, Razvan Lucescu, a dezmintit, vineri, la Pro Rapid, faptul ca ar exista un conflict intre el si fotbalistul Ionel Ganea, dar a specificat faptul ca regulile impuse la echipa trebuie respectate de orice jucator.
"Un singur lucru pot spune, sintem o echipa, sint niste reguli, fiecare jucator este obligat sa le respecte. Daca nu respecta, isi asuma o anumita responsabilitate. In rest nu este vorba de nici un conflict", a spus Lucescu.
Tehnicianul rapidist considera ca s-a luat decizia ca derbiurile din Liga I sa fie conduse de brigazi de arbitri straine pentru a se elimina orice suspiciune. "Meciul cu Steaua va fi unul important, al orgoliilor, dar nu cred ca va fi decisiv pentru ocuparea unui loc doi. sint convins ca si in tara avem arbitri foarte buni. Este insa o nebunie si o presiune uriasa care apasa la fiecare joc pe ei, exista dupa fiecare meci reprosuri si prin venirea acestor straini se elimina orice suspiciune. Nimeni nu se va gindi ca arbitrii straini vor face greseli intentionate impotriva unei echipe", este de parere Lucescu.
Referitor la meciul nationalei Romaniei de la Rotterdam, de simbata, impotriva selectionatei Olandei, antrenorul considera ca un esec nu ar fi perceput drept o catastrofa: "Sintem romani, facem parte din sistem si fiecare dintre noi isi doreste ca echipa nationala sa aiba succes. Pe de alta parte avem si patru jucatori convocati, si chiar daca mi-as dori sa joace toti consider ca exista un antrenor care stie foarte bine cum face echipa si cu cine o face, pentru jocul de simbata. Nu cred ca ar fi o drama sau o catastrofa in cazul unui esec. Mai sint doua jocuri importante, cu Olanda la Bucuresti, si cel din Bulgaria. Cred ca e greu sa obtinem un rezultat favorabil in Olanda, dar daca stau si ma gindesc la experienta acestei echipe nu cred ca este imposibil".

Intrebat de ce crede ca apar tot felul de probleme in interiorul echipei Rapid in preajma derbiurilor, fundasul Danut Perja a spus: "Asta e Rapidul. Tot timpul trebuie sa apara cite ceva".
"Este foarte bine ca jucam la Timisoara pentru ca publicul de acolo a tinut mereu cu Rapid si sper sa ne sustina in continuare", a mai spus Perja, referitor la decizia Federatiei Romane de Fotbal ca meciul Rapid-Pandurii Tigu Jiu sa se dispute la Timisoara.
Fundasul Ionut Stancu este convins ca Rapid va fi echipa mai motivata in derbiul cu Steaua: "Nu ne intereseaza daca Steaua este o echipa in revenire de forma sau nu. Noi trebuie sa fim echipa care sa dea tonul. Daca va fi asa nu vom avea nici un fel de problema cu vreo echipa din Liga I. Echipa care va fi mai motivata probabil va cistiga. Aceia vom fi noi".
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii