Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Lucescu: Avem sanse sa ne batem de la egal la egal cu Feyenoord

Tehnicianul Razvan Lucescu considera ca, daca va repeta evolutiile din sezonul trecut din meciurile cu Steaua si Dinamo, atunci Rapid are sanse sa se bata de la egal la egal cu Feyenoord Rotterdam, in primul tur al Cupei UEFA, informeaza site-ul oficial al gruparii giulestene.
"Daca sintem extrem de atenti si reusim sa repetam evolutiile din sezonul trecut, cu Steaua sau Dinamo, ori chiar pe aceea mai recenta, cu Timisoara, de acasa, m-as incumeta sa spun ca avem sanse sa ne batem de la egal la egal cu Feyenoord", a declarat Razvan Lucescu la intoarcerea de la Rotterdam, unde a urmarit, alaturi de secundul sau, Marian Rada, partida de campionat cistigata de viitoarea adversara a Rapidului cu scorul de 3-0, in fata formatiei NEC Nijmegen.
Razvan Lucescu a afirmat ca pastreaza restul concluziilor pentru el si pentru jucatorii sai.
Rada s-a declarat incintat de atmosfera de pe stadionul De Kuip."Mi-a placut atmosfera de pe stadion, dar, din pacate, aceasta va lipsi la meciul nostru de acolo, in absenta spectatorilor. Ar mai fi de remarcat ospitalitatea gazdelor si civilizatia desavirsita din interiorul arenei, care te incinta efectiv, dar de care, din pacate, noi sintem departe", a comentat Rada.
Marian Rada spune ca meciul a fost la discretia gazdelor. "Meciul a fost la discretia gazdelor, desi au existat citeva momente-cheie in care Nijmegen putea lua conducerea sau, mai apoi, putea intoarce soarta jocului. In general, oaspetii au fost coplesiti, zic eu, de faima lui Feyenoord, comitind unele stingacii surprinzatoare la nivelul unui asemenea campionat. La echipa lui Erwin Koeman m-au impresionat disciplina tactica si individualitati precum Kuyt sau Kalon. Joaca un 4-3-3 care se poate transforma, in functie de joc, in 4-2-3-1 in atac si 4-5-1 in faza defensiva", a spus Rada, care a mentionat ca principalul pericol este reprezentat de Kuyt.
Meciul tur dintre Feyenoord si Rapid se va disputa, joi, de la ora 20.00, pe stadionul De Kuip din Rotterdam, fiind transmis de Pro TV.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii