Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Lucescu: Absenta lui Moldovan este o pierdere pentru Rapid

Tehnicianul Razvan Lucescu a declarat, marti, dupa antrenamentul de dimineata, ca absenta atacantului Viorel Moldovan, accidentat, este o pierdere pentru echipa Rapid in perspectiva dublei manse cu Hertha Berlin din cadrul saisprezecimilor Cupei UEFA.
"El m-a impresionat prin dorinta de a intra cit mai repede in forma. Poate ca si excesul de zel a dus la aceasta situatie. Am vazut in el un jucator total pozitiv si in cadrul grupului si la antrenamente. Asa ca este o pierdere Viorel. Sper sa se refaca repede si sa vina alaturi de noi in cel mai scurt timp", a spus Lucescu.
Atacantul Viorel Moldovan, transferat in aceasta pauza competitionala de la Poli Timisoara, s-a accidentat la antrenamentul de vineri seara din cadrul turneului din Cipru. In urma examenului RMN s-a descoperit ca atacantul a suferit o leziune fibrilara la coapsa piciorului drept si este posibil ca el sa nu poata evolua nici in returul de la Bucuresti cu Hertha Berlin din cadrul 16-imilor Cupei UEFA, programat pe 23 februarie.
Referitor la mijlocasul Daniel Pancu, imprumutat pina la finalul sezonului, Lucescu a mentionat ca acesta a traversat o perioada grea la Besiktas, iar acum incearca sa revina la forma care l-a consacrat. "Il vad dornic de a reveni in top, acolo unde ii este locul. Este foarte ambitios, vrea sa obtina mult in acest an si de aceea cred ca va ajuta echipa. Avem nevoie de el asa cum si el in momentul acesta are nevoie de Rapid", a explicat tehnicianul.
Formatia germana Hertha Berlin este vazuta de Razvan Lucescu drept un un adversar periculos nu atit ca valoare a grupului, cit a individualitatilor din cadrul echipei. "Nu pot spune ca are o agresivitate, o constructie foarte elaborata, dar are individualitati foarte puternice. Ma refer aici la Basturk, Marcelinho, Kovaci, Boateng. Daca ii lasi sa joace, te pot pune pericol", a precizat Lucescu.
Tehnicianul considera ca parcusul slab al formatiei Hertha in campionat poate fi un dezavantaj pentru Rapid, avind in vedere ca pentru jucatori germani Cupa UEFA a ramas singura singura modalitate de a se remarca si de a face performanta in acest sezon.
Intrebat cine este de vina pentru faptul ca jucatorii nu au fost asteptati de un autocar, duminica dimineata, pe Aeroportul Henri Coanda la intoarcerea din turneul din Cipru, Lucescu a raspuns ca "nu trebuie sa mai cautam acum un vinovat". "Un reprezentant al clubului trebuia sa vina acolo. Nu e normal ca un club de talia Rapidului sa nu aiba un autocar care sa astepte echipa. Nu trebuie sa mai invocam scuze. Intotdeauna incercam sa gasim astfel de scuze care nu-si au rostul. E important sa incercam sa obtinem performante, dar e foarte important ca echipa sa simta din interior ca exista unitate, nu boicoteala", a precizat Lucescu, referindu-se, probabil, la secretarul general al FC Rapid, Constantin Zotta.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii