Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Luceafarul Brăila, locul al treilea la “Cupa Mării Negre”

* Florin Lazăr, premiat pentru că a marcat cel mai frumos gol al turneului * competiția de la Techirghiol a fost rezervată categoriei de vârstă U15

 

Clubul de fotbal Luceafărul Brăila a participat la Techirghiol, în perioada 19-24 iulie, la un puternic turneu de fotbal, “Cupa Mării Negre” și, după o evoluție bună, jucătorii pregătiți de profesorul Nicușor Baldovin s-au clasat pe locul al treilea. Clubul brăilean de fotbal a primit și un premiu special, Florin Lazăr fiind premiat pentru că a marcat cel mai frumos gol al turneului.

Luceafărul Brăila a câștigat cu 3-0 meciul cu Inter Galaxy albastru, iar în cel de-al doilea meci din grupă, formația brăileană a fost învinsă cu 2-0 de Transilvania Bistrița. Echipa pregătită de profesorul Nicușor Baldovin a câștigat la “masa verde” partida cu LPS Vaslui care nu s-a prezentat la această competiție. În ultimul meci din grupă, Luceafărul Brăila s-a impus cu 2-0 în fața celor de la Dacia Unirea Brăila I. În semifinale, Luceafărul a pierdut cu 1-0 meciul cu Inter Galaxy galben dar s-a calificat pentru finala mică. La meciul pentru locurile 3-4 de la acest turneu jucătorii brăileni au avut o evoluție foarte bună și au dispus cu 4-1 de LPS Satu Mare.

Principalii marcatori ai echipei brăilene au fost Florin Lazăr, Cosmin Ștefănescu, Sabin Stoica și Mario Naiman.

Lotul echipei Luceafărul Brăila: Mario Roșianu, Andrei Apostol, Matei Tescan, Ștefan Gafon, Rareș Cotigă, Adrian Stoica, Robert Braila, Auraș Paraleu, Florin Lazăr, Mario Naiman, George Oprea, Cosmin Ștefănescu, Andrei Oprea, Sabin Stoica, Alin Marin, Mario Mareș, Alexandru Nistor.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii