Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Luceafărul Brăila a câștigat “CISCOM Junior Cup”

* turneul a fost rezervat fotbaliștilor născuți în 2009 * la grupa 2011, clubul brăilean de fotbal s-a clasat pe locul al doilea, după loviturile de departajare

 

Clubul de fotbal Luceafărul Brăila a participat cu două echipe la prima ediție a “CISCOM Junior Cup”, de la Focșani și a reușit clasări foarte bune. Brăilenii au câștigat turneul rezervat grupei 2009 și s-au clasat pe locul al doilea, la grupa 2011.

La grupa 2009 formația pregătită de Alexandru Naghi a obținut victorii pe linie. Luceafărul Brăila a câștigat la scor, 11-0, meciul cu Juniorul Tulnici și cu 6-0 pe cel cu Șoimii Dunăreni Galați (red). În cel de-al treilea meci, echipa brăileană s-a impus cu 3-0 în partida cu Covaci Junior Focșani. În ultimul joc, Luceafărul a dispus cu 2-0 de Șoimii Dunăreni Galați (blue) și a câștigat trofeul pus în joc. Principalii marcatori au fost Ștefan Constantin, Sasha Bogdan Robu și Albert Barbu. Ștefan Constantin a fost desemnat cel mai bun jucător al turneului.

Lotul de jucători: David Iordache, Alberto Ursuleț, Iulian Căpreanu, Darius Căpităneanu, Eduard Beliciu, Denis Zaharia, Ștefan Constantin, Andrei Grecea, Sasha Bogdan Robu, Albert Barbu, Leonard Munteanu, Leonard Turiac, Raul Stanciu.

La grupa 2011 Luceafărul a pierdut, 1-3, meciul cu CSM Focșani, dar a câștigat următoarele două partide: 8-0 cu Junior Focșani și 3-0 cu Covaci Junior Focșani.

Finala pentru locurile 1-2 s-a disputat între Luceafărul Brăila și Real Galați, iar la finalul timpului regulamentar de joc scorul a fost egal, 3-3. Echipa gălățeană s-a impus cu 7-6 la loviturile de departajare, iar Luceafărul Brăila s-a clasat pe locul al doilea. Principalii marcatori au fost Matei Baldovin, Ștefan Stănilă, Matei Măzăreanu și Darius Coadă.

Cosmin Giambașu a fost desemnat portarul turneului.

Lotul de jucători: Cosmin Giambașu, Tiberius Mocanu, Andrei Olteanu, Matei Măzăreanu, Ștefan Stănilă, Darius Coadă, Matei Baldovin, Cosmin Mocanu, Alexandru Orzan, Ionuț Cruceanu.

“A fost un turneu reușit pentru copiii nostri. Aceștia au dat dovadă de ambiție, au avut atitudine, au respectat sarcinile de joc. Cu multă muncă, sperăm ca acești copii să se dezvolte frumos și să îi vedem la echipe importante”, a declarat antrenorul Alexandru Naghi.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii