Mergi la conţinutul principal

LPS Braila a cucerit 21 de medalii in prima zi a nationalelor de natatie rezervate unitatilor scolare de profil

In week end-ul trecut, inotatorii braileni au avut o prestatie foarte buna la Campionatele Nationale de natatie rezervate elevilor din liceele cu program sportiv, cu virste cuprinse intre 12-14 ani.
In prima zi a competitiei de la Arad, sportivii LPS-ului brailean au cucerit 21 de medalii dintre care 9 de aur, 8 de argint si 4 de bronz, fiind alaturi de Bucuresti, pe locurile 1-2 intr-un clasament neoficial, provizoriu.
Locurile intii au fost cucerite de catre Octavian Ciocan la 50 m liber, 100 m spate si 50 m fluture, la categoria 12 ani, baieti, Maria Iancu la 50 m liber, 100 m spate si 50 m fluture la aceeasi categorie de virsta, fete. Tot pe prima treapta a podiumului, in probele individuale, dar la categoria de virsta 14 ani, au urcat Stefania Ion, la 50 m fluture si Alexandru Iordache, la 100 m spate. Aceeasi pozitie a revenit si stafetei 4 x 50 m mixt fete 12 ani, formata din Andreea Cojocaru, Sabina Sloata, Diana Dinu si Maria Iancu.
Cinci sportivi au reusit sa se claseze pe locul al doilea in probele individuale, Alin Artimon, la 50 m liber, Stefania Ion, in proba similara feminina, Alexandru Iordache si Sabina Sloata, ambii la 100 m bras precum si Razvan Calu, la finalul probei de 50 m fluture.
Celelalte trei medalii de argint au fost obtinute de stafetele 4 x 50 m mixt baieti 12 ani, in componenta Ciocan, Calu, Alexandru Stroe, Andrei Olteanu, 4 x 50 m mixt, baieti 14 ani, in componenta Iordache, Ionut Stoian, Artimon, Bogdan Popa si 4 x 50 m mixt, fete 14 ani, compusa din Silvia Zaharia, Alexandra Dragomir, Stefania Ion, Laura Braniste.
Medaliile de bronz au fost cucerite de Maria Iancu si Alexandra Dragomir, in probele de 100 m bras (la categoriile 12 si respectiv 14 ani), Andreea Cojocaru la 100 m spate si stafeta 4 x 50 m mixt, baieti 13 ani, formata din Stefan Ciobanu, Catalin Carsote, Iulian Stoian, Bogdan Costantinescu.
"Eu, personal, sint foarte multumita si consider ca rezultatele din prima zi sint excelente. Este o nota foarte buna pentru liceul nostru faptul ca am obtinut deja 21 de medalii, ceea ce ne situeaza in fruntea liceelor de profil, la natatie. Sper ca in continuare sa avem aceeasi evolutie si sa obtinem si alte succese" a declarat, la finalul primei zile de concurs, antrenoarea emerita Gabriela Stoicescu Clinciu.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu