Mergi la conţinutul principal

LPS Brăila a participat cu 11 atleţi la Cupa de iarnă

• toţi s-au clasat între primii trei la probele în care au concurat • Alexandru Iconaru şi Andreea Caracudă au câştigat probele de 60 m plat şi 60 m garduri

 

Liceul cu Program Sportiv Brăila a participat cu 11 atleţi, însoţiţi de profesorii Sica Lăazăr şi Fănel Ionescu, la Cupa de iarnă, competiţie care a avut loc la Bucureşti. Toţi au urcat pe podiumul de premiere, după ce în probele de sprint şi-au realizat noi recorduri personale.

Alexandru Iconaru, atlet pregătit de profesorul Fănel Ionescu a câştigat ambele probe la care a concurat, 60 m plat în 6:96 secunde şi 60 m garduri, timpul realizat fiind de 7:90 secunde. Andreea Caracudă de la grupa profesoarei Sica Lazăr şi-a trecut în cont aceleaşi performanţe. Caracudă s-a impus în probele de 60 m plat, cu timpul de 8:01 secunde şi 60 m garduri, cu timpul 8:91 secunde.

Tot în concursul juniorilor I, Andrei Creţu, de la grupa profesoarei Anilena Anton, s-a clasat pe locul al doilea la garduri, iar Loris Tănăsoiu, atlet pregătit tot de aceeaşi profesoară, a încheiat cursa pe locul al treilea, timpii realizaţi de cei doi atleţi fiind 8:53 secunde, respectiv 9:22 secunde.

Robert Simion, atlet antrenat de profesoara Sica lazăr, a câştigat proba de 60 m garduri în 8:27 secunde şi s-a clasat pe locul al treilea la 60 m plat, în concursul juniorilor II şi tot la această categorie de vârstă Andreea Dinu, de la grupa profesorului Nicu Roată, a câştigat cursa de 400 m plat, timpul realizat de ea fiind 1:02:92 minute, iar la 800 m s-a clasat pe locul al treilea. Alţi doi sportivi de la grupa antrenorului menţionat, Alexandru Galupa şi Mihai Milea, au obţinut locuri fruntaşe, primul a câştigat proba de 400 m plat şi s-a clasat pe locul al cincilea la 800 m plat, iar Milea s-a clasat pe locul al doilea la 60 m garduri la juniori II.

Elena Torcaciu şi-a trecut în cont un loc trei la garduri şi un loc patru la viteză, Robert Hariga s-a clasat pe poziţia a patra la garduri, iar Denis Buricea a sosit al cincilea în aceeaşi probă, cei trei atleţi menţionaţi fiind de la grupa profesoarei Sica Lazăr.

“Toţi sportivii noştri s-au regăsit la finalul competiţiei între primii trei clasaţi, iar timpii de la 60 m plat au reprezentat pentru majoritatea dintre ei noi recorduri pesonale, asta în condiţiile în care noi suntem încă în stadiul de pregătire al sezonului indoor. Iconaru, Caracudă şi Simion vor pleca miercuri în cantonament unde se vor pregăti sub îndrumarea colegului nostru, Nicolae Iorga, aflat deja la Slănic Moldova împreună cu sportiva sa, Iulia Banaga”, ne-a declarat profesoara Sica Lazăr.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro