Mergi la conţinutul principal

LPS Brăila are o generație valoroasă de atleți copii

* este concluzia care se desprinde după salba de medalii de la finala Campionatul Național * brăilenii respectă tradiția în proba de 60 m garduri

 

Finala Campionatului Național de atletism rezervată copiilor a reprezentat un nou moment de glorie al atletismului brăilean. Atleții de la LPS Brăila au confirmat și de data aceasta, în competiția copiilor 1 și 2, că sunt specialiști ai probei de 60 m garduri.

La copii 2, George Manta de la grupa profesorului Florinel Ilie a devenit campion național la 60 m garduri. Și tot medalii de aur au obținut componenții probei de ștafetă 4x200 m, Eduard Filip,  Ștefan Dreptu, Eugen Smeu, George Manta.

Tot la garduri, un sportiv de la aceeași grupă, Eduard Filip, a cucerit medalia de bronz. În aceeași finală, Ștefan Dreptu s-a clasat pe locul al 6-lea, iar Fabian Rusen, pe al 7-lea. Tot la 60 m garduri, Nicolla Lazăr și Larisa Stoica și-au trecut în cont un loc 7, respectiv un loc 8.

Ștafeta feminină 4x200 m de la LPS, în componența Larisa Stoica, Oana Nedelcu, Contesa Ailoaei, Nicolla Lazăr, s-a clasat pe locul al 8-lea.

“La copii 2 am avut rezultate foarte bune. Toți sportivii noștri au realizat noi recorduri personale, iar timpul obținut la ștafetă a fost cu 2 secunde mai bun decât la etapa de verificare”, ne-a declarat profesorul Florinel Ilie.

La copii 1, rezultatele au fost la fel de bune. Pavel Bunea, de la grupa profesorului Nicolae Iorga, a devenit campion național la 60 m garduri, iar titlul de vicecampion a fost adjudecat tot de un atlet brăilean, Răzvan Voncilă, de la grupa profesorului Nicu Roată. În proba similară a fetelor, LPS Brăila a cucerit o medalie de argint prin Nadia Pastramă, de la grupa profesorului Nicolae Iorga, și una de bronz prin Bianca Iordache, de la grupa profesoarei Luiza Gorciac. LPS Brăila a cucerit o altă medalie de aur în proba de ștafetă 4x200 m băieți, comonența acesteia fiind următoarea: Costi Luciu, Denis Marin, Răzvan Voncilă, Pavel Bunea, sportivi pregătiți de profesorii Anilena Anton, Nicu Roată și Nicolae Iorga. Ștafeta similară a fetelor, formată din Ana Maria Iancu, Teodora Țarălungă, Elena Amărăzeanu, Ana Maria Crețu, a ocupat locul al 9-lea. Teodora Țarălungă s-a clasat a 8-a la săritura în lungime.

Și la această categorie de vârstă rezultatele au fost foarte bune. Avem o generație de atleți care promite”, ne-a declarat profesoara Anilena Anton.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro