Mergi la conţinutul principal

LPS Brăila are atleți copii, campioni în probe individuale și la ștafetă

* Ștefan Dreptu, George Manta și Nadia Pastramă, medaliați cu aur la copii 2 * la această categorie de vârstă, LPS este campioană și la ștafeta 5x80 m, băieți și vicecampioană cu ștafeta fetelor * aur și argint pentru Pavel Bunea și Răzvan Voncilă la 60 m garduri copii 1 * băieții copii 1 sunt campioni naționali la ștafetă 5x80 m

 

Atleții copii de la LPS Brăila au obținut rezultate remarcabile la ediția din acest an a Campionatului Național de atletism în aer liber, care a avut loc la Craiova.

Doi atleți de la grupa profesorului Florinel Ilie, Ștefan Dreptu la 200 m garduri și George Manta la 60 m garduri, au devenit campioni naționali la copii 2. Pe locul întâi al podiumului de premiere, în concursul copiilor 2, a urcat Nadia Pastramă, atletă de la grupa profesorului Nicolae Iorga, la 60 m garduri. Medalie de bronz la 60 m garduri a obținut Eduard Filip, sportiv pregătit de profesorul Florinel ilie. Tot medalie de aur și-au trecut în cont componenții ștafetei 5x80 m, Eduard Filip, Ștefan Dreptu, Eugen Smeu, Denis Balaban, George Manta, sportivi de la grupele profesorilor Sica Lazăr și Florinel Ilie.

 

 

În proba de ștafetă 5x80 m, fete, Contesa Ailoaei, Nicolla Lazăr, Bianca Iordache, Andreea Radu, Nadia Pastramă, au devenit vicecampioane naționale de copii 2. Ștafeta fetelor a fost formată din sportive ale profesorilor Florinel Ilie, Luiza Gorciac, Sica lazăr, Nicolae Iorga.

Tot la aceeași categorie de vârstă, Eugen Smeu și Fabian Rusen s-au clasat pe locul al 5-lea la 80 m plat, respectiv la 200 m garduri. Bianca Iordache și-a trecut în cont un loc 6 la 60 m garduri, iar Nicolla Lazăr s-a clasat pe poziția a 11-a la 200 m garduri.

La copii 1, primele două locuri la 60 m garduri au fost adjudecate de brăilenii de la LPS. Pavel Bunea, de la grupa profesorului Nicolae Iorga, este noul campion național, iar Răzvan Voncilă de la grupa profesorului Nicu Roată, a devenit vicecampion național. Pe prima treaptă a podiumului de premiere au urcat și componenții ștafetei 5x80 m băieți, Costi Luciu, Denis Tihanov, Rareș Simion, Răzvan Voncilă, Pavel Bunea. Sportivi pregătiți de profesorii Anilena Anton, Nicu Roată, Nicolae Iorga. Ștafeta 5x80 m a fetelor, formată din Ana Goidescu, Elena Amărăzeanu, Ana Maria Iancu, Teodora Țarălungă, Ana Maria Crețu s-a clasat pe 8. Tot la această categorie de vârstă, Rareș Simion s-a clasat pe 8 la 80 m, aceeași poziție fiind adjudecată de Denis Tihanov la 60 m garduri. La acest concurs de la LPS Brăila au mai participat Florin Tănăsoiu, Larisa Stoica, Ionuț Dimache și Denis Marin.

“Rezultatele au fost foarte bune. Avem copii care promit și de la care așteptăm rezultate la fel de bune în continuare”, ne-a declarat profesorul Florinel Ilie.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro