Mergi la conţinutul principal

Lotul echipei Sportul Chiscani s-a reunit duminică dimineaţă

• au fost prezenţi 22 de jucători • a absentat motivat Cristian •  de pregătirea echipei se va ocupa Emmanuel Ndigwe • “Ne dorim să fim surpriza frumoasă a returului”,a declarat cu acest prilej primarul Costică Cojea

 

Vacanţa a luat sfârşit mai devreme cu trei zile la Sportul Chiscani. Duminică, la ora 10.00, 22 de jucători au fost prezenţi la reunirea lotului, însă aceştia nu au efectuat şi un antrenament ci doar au fost puşi la curent cu programul pentru perioada precompetiţională. Iar şedinţa a fost coordonată de primarul comunei Chiscani, Costică Cojea, consilierul personal al acestuia, Constantin Crăciun şi preşedintele clubului, Georgel Pascu.

Au fost prezenţi portarii Constandache, Ghighimoc, Turiac, fundaşii Bălan, Pârlog,  Mădălin Pascu, Claudiu Boariu, Boga, Preda, Dumitrana, Milea, mijlocaşii Ndigwe, Iordache, Costache, Chihaia, Pană, Vlad, Techiu, Vârlan, Căldăraru şi atacanţii Marius Coman şi Crăciun. A lipsit motivat atacantul Cristian. Liviu Boariu a decis să plece în Liga a V-a la FC Urleasca, de asemenea din lot nu mai fac parte Moroianu şi Vrânceanu care au revenit la Dacia Unirea, Mirescu, Gheţu, Drăgulin, Bordei şi Bogdan. Cu acest prilej s-a stabilit ca de pregătirea echipei să se ocupe nigerianul Emmanuel Ndigwe, însă acesta nu va pune ghetele în cui ci va fi antrenorul din teren.

În această săptămână echipa va susţine trei şedinţe de pregătire, acelaşi program fiind planificat şi pentru săptămâna viitoare. Sportul Chiscani va susţine un amical pe teren propriu, pe data de 27 ianuarie, în compania echipei CSM Focşani, iar în perioada 1 – 12 februarie va efectua un canonament montan la Slănic Moldova.

“Am decis ca reunirea lotului să se facă mai devreme pentru că ne aşteaptă un retur de foc. Menţinerea în Liga a III-a este obiectivul nostru pentru sezonul de primăvară, iar în acest sens ne-am întărit cu şapte jucători. Ne dorim să fim surpriza frumoasă a returului, să facem o echipă competitivă la Chiscani şi apoi să abordăm viitorul campionat cu alte forţe şi alte obiective”, a declarat primarul Costică Cojea.

Am adus deja şapte jucători în această iarnă, mai suntem în discuţii avansate cu încă doi şi sunt convins că echipa se va exprima în teren cu totul altfel decât a făcut-o în tur. Primul pas îl reprezintă readaptarea organismului la efort apoi vom merge să ne încărcăm bateriile la Slănic Moldova. Vom disputa şi meciuri amicale pentru omogenizarea echipei “, a precizat Georgel Pascu, preşedintele clubului Sportul Chiscani.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro