Mergi la conţinutul principal

Locuri fruntaşe pentru sportivii de la CS “Arashi-Do” Brăila

• deţinători ai centurii negre, Florentina Ion şi Cosmin Giurgiu au participat la Campionatul Naţional de Karate Tradiţional - Zona Moldova, care s-a desfăşurat la Piatra Neamţ

 

Medalii de argint pentru doi karateka brăileni la etapa zonală a Campionatului Naţional de Karate Tradiţional.

Clubul Sportiv “Ceahlăul” Piatra Neamţ, Clubul Sportiv “Kaminari” Piatra Neamţ şi Federaţia Română de Karate Tradiţional au organizat, în perioada 7 - 9 aprilie, cea de-a XXVI-a ediţie a Campionatului Naţional de Karate Tradiţional - Zona Moldova pentru cadeţi, juniori, tineret şi seniori.

Evenimentul sportiv, care s-a desfăşurat în sala sporturilor “Ceahlăul” din Piatra Neamţ, a adunat laolaltă peste 100 de karateka de la 11 cluburi din zona Moldovei (şi din Brăila).

“Clubul Sportiv Arashi-do Brăila a fost prezent la campionatul de la Piatra Neamţ cu doi sportivi, Florentina Ion, la cadeţi, şi Cosmin Giurgiu, la juniori”, ne-a precizat preşedintele CS “Arashi-do”, sensei Daniel Mihai.

Deţinător al centurii negre la karate tradiţional (Shotokan-Fudokan), Florentina Ion, în vârstă de 14 ani, din comuna Tichileşti, judeţul Brăila, a ocupat locul II la kumite individual şi un alt loc II la fukugo feminin, aducând, astfel, acasă, două medalii de argint.

Cosmin Giurgiu, de 15 ani, din municipiul Brăila, şi el deţinător al centurii negre, de la acelaşi club sportiv, a ocupat locul III la fukugo masculin şi locul IV la kata individual.   

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro