Mergi la conţinutul principal

Locuri de muncă pentru absolvenţi

 

Agenţia Judeţeană pentru Ocupare Forţei de Muncă Brăila organizează Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi.
Acţiunea va avea loc vineri, 26 septembrie, ora 9.00,
la Sala Polivalentă. Evenimentul este o măsură activă prin care se facilitează contactul direct între angajatori şi persoanele interesate în obţinerea unui loc de muncă, în scopul creşterii şanselor de ocupare. Angajatorii care doresc să participe la bursă vor transmite, în scris, la sediul AJOFM Brăila, oferta de locuri de muncă vacante, completând formularul "Situaţia locurilor de muncă vacante", anexa nr. 1, la Normele metodologice de aplicare a Legii nr. 76/2002 privind sistemul asigurărilor pentru şomaj şi stimularea ocupării forţei de muncă reglementate prin HG. nr. 174/2002.
Informaţii suplimentare privind organizarea acestei acţiuni se pot obţine de la AJOFM Brăila cu sediul în municipiul Brăila, Bulevardul Dorobanţilor, nr. 603-605 sau tel/fax 0239/611.519, 0239/611.386
Persoanele interesate să participe la această acţiune, care au domiciliul în raza localităţilor Făurei şi Însurăţei vor contacta direct punctele de lucru respective.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro