Mergi la conţinutul principal
Locuri de muncă în străinătate

Locuri de muncă în străinătate

Îți dorești să pleci în afara țării, însă toate anunțurile pentru locuri de muncă în străinătate nu te-au convins? Ei bine, tocmai din acest motiv, echipa DB Work organizează un seminar online „Află cum să te angajezi în Olanda”, sâmbătă, 11 septembrie 2021, la ora 11:00, live pe internet.

 

Ce vei afla la această întâlnire online? 

Pentru început, vei afla de la recrutorii DB Work care sunt cele mai întâlnite locuri de muncă disponibile și în ce domenii. Tot aici vei afla și toate beneficiile pe care le poți avea dacă vei alege să lucrezi alături de echipa noastră și pașii concreți pe care trebuie să-i urmezi pentru a ni te alătura. La final, poți pune absolut orice întrebare, cu sau fără “perdea”, în funcție de ce te interesează pe tine la un post, care sunt așteptările tale și grijile pe care le ai referitor la plecarea în Olanda.

Uite câteva beneficii pe care le oferă DB Work: 

  • Transport internațional asigurat (cu autocarul companiei sau cu avionul) pentru a ajunge în siguranță în noua ta țară

  • Mașină de serviciu pentru a putea ajunge mai ușor la noul tău loc de muncă

  • Cazare cu utilități incluse într-o casă sau într-un apartament

  • Asigurare medicală și echipament de protecție pentru a fi permanent în siguranță

De asemenea, poți intra pe site-ul DB Work. Acolo vei găsi mai multe informații despre aceste lucruri, într-un mod mai detaliat. Vei putea vedea chiar și imagini cu cazarea în care vei locui și cu mașina pe care o vei conduce spre serviciu.

La DB Work găsești sigur un loc de muncă potrivit ție, având în vedere că dispunem de numeroase posturi libere în următoarele domenii:

    Naval

    Industrial

    Construcții

    Logistic

Deja avem 1134 de români care au locuri de muncă în străinătate și sunt mai mult decât mulțumite. Colaborarea cu echipa DB Worka s-a dovedit a fi cea mai bună decizia pentru aceștia, mai ales pentru cei care au decis să vină împreună cu familia. Experiența lor este dovada că poți avea un trai mai mult decât decent dacă cooperezi cu o echipă potrivită nevoilor tale.

“Am lucrat în mai multe țări ca și electrician. Acum sunt în Olanda și muncesc la DB Work. În comparație cu celelalte țări aici am găsit cele mai bune condiții. Recomand DB Work în primul rând pentru seriozitate!”

Acum, notează repede în calendar 11 Septembrie 2021, sâmbătă, ora 11:00 și asigură-te că vei fi prezent la seminarul online „Află cum să te angajezi rapid și ușor în străinătate în siguranță”. Tot ce trebuie să faci ca să participi la această întâlnire online e să completezi formularul de înscriere. Fii alături de noi și o să vezi cu ochii tăi ce posibilități îți poate aduce echipa DB Work.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro