Mergi la conţinutul principal

Locuri de muncă în Portugalia, la cules de zmeură

• brăilenii interesaţi trebuie să se adreseze consilierului EURES, de la sediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă, situat pe b-dul Dorobanţilor • salariul începe de la 603 euro brut/lună şi poate ajunge până la 1.199 lei brut/lună pentru orele suplimentare de muncă • dosarele se depun până pe 15 ianuarie 2018, selecţia urmând să se facă pe 19 ianuarie 2018

 

EURES România oferă 300 locuri de muncă în Portugalia, la recoltarea zmeurei, pentru Campania 2018, anunţă Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Brăila. Selecţia candidaţilor se va desfăşura pe 19 ianuarie 2018, în Brăila. Un alt oraş ales pentru selecţia doritorilor este Roman, judeţul Neamţ, unde evenimentul va avea loc pe 17 ianuarie 2018.

Contractul va dura aproximativ 3 luni, timpul de lucru fiind de 40 ore/săptămână, cu posibilitatea ca, în timpul campaniei, în funcţie de producţie, să se efectueze ore suplimentare. Angajarea se va face la sfârşitul lunii februarie - începutul lunii martie, anul viitor.

Doritorii trebuie să aibă cazierul curat, să fie apţi pentru munca la câmp, iar experienţa în agricultură, în recoltarea zmeurei sau în munca în sere constituie un avantaj. Tot un avantaj este şi cunoaşterea unei limbi străine (engleză, spaniolă sau portugheză), însă nu este o cerinţă obligatorie.

Angajatorul asigură cazare contra cost - 2 euro/zi. Tot angajatorul este cel care va plăti drumul până în Portugalia, urmând ca banii să fie opriţi din primele salarii. Salariul de bază pentru culegătorii de zmeură fără ore suplimentare este de 603 euro brut/lună, iar pentru cei care vor avea efectuate ore suplimentare, salariul ajunge la 1.199 euro brut/lună. “Una dintre companiile angajatoare, JBI Group - Nuvem Maravilha, Lda., plăteşte 4,52 euro/zi lucrătoare, pentru alocaţia de hrană, plată efectuată la sfârşitul lunii împreună cu salariul”, se precizează în comunicatul emis de AJOFM Brăila.

Dosarul pentru înregistrarea în baza de date pentru munca în străinătate trebuie să conţină copie a cărţii de identitate ori buletinului, adeverinţă medicală (apt pentru muncă) şi CV Europass în limba română. Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 15 ianuarie 2018.

“Persoanele cu domiciliul în judeţul Brăila, care corespund cerinţelor posturilor oferite, trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Brăila, cu sediul în Brăila, Bulevardul Dorobanţilor, nr. 603-605, telefon 0239.611.386 int. 114, pentru a fi înregistrate în baza de date pentru munca în străinătate”, se încheie comunicatul AJOFM Brăila.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro