Mergi la conţinutul principal

Locuri de muncă în Israel

Brăilenii şomeri aflaţi în evidenţele Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) îşi pot găsi un job în domeniul construcţiilor, în Israel. Salariul minim brut oferit este de peste 1.500 de dolari lunar.
"Angajarea se face în baza Protocolului privind recrutarea muncitorilor români pentru lucrări temporare în domeniul construcţiilor în Statul Israel, încheiat la 24 iunie 2014 între Ministerul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice din România şi Ministerul Afacerilor Interne din Israel. Protocolul este pus în aplicare de Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă din România şi Autoritatea pentru Populaţie, Emigrare şi Frontieră din Israel", potrivit unui comunicat emis de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Brăila.
Persoanele interesate trebuie să aibă experienţă în meseriile de dulgher pentru cofraje de construcţie industrializată (cunoaşterea citirii planurilor de construcţii este obligatorie), fierari - betonişti şi zidari - tencuitori.
De asemenea, se impun câteva condiţii pentru cei care vor să aplice la aceste joburi, cum ar fi să nu fi mai lucrat în Israel, să nu aibă rude de gradul I care lucrează deja în această ţară, cu excepţia fraţilor, să nu aibă cazier judiciar. Pe lângă acestea, viitorii candidaţi trebuie să fie apţi psihic şi fizic pentru a munci intens în condiţii climatice specifice statului de destinaţie, inclusiv muncă la înălţime şi manipulare de greutăţi, precum şi să nu sufere de anumite boli cronice.
Contractele de muncă se încheie pentru o perioadă de un an, cu posibilitatea de prelungire până la o durată maximă de 63 de luni. Salariul minim brut estimat este de 1.540 dolari americani.
Informaţii legate de cazare, asigurare medicală, transport, viză, modalitatea de recrutare, cheltuieli ocazionate de procesul de recrutare, condiţii de muncă etc. se găsesc pe pagina web a Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă www.anofm.ro
Înscrierile se fac la agenţiile judeţele pe baza următoarelor acte: cerere tip, declaraţie-tip bilingvă, copie a cărţii de identitate, copie a paşaportului, copii ale actelor de studii şi de calificare (după caz) şi copii ale documentelor care atestă experienţa şi vechimea în muncă.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro