Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Locuintele dintr-un bloc conectat integral la sistemul central de incalzire nu vor mai fi debransate

Proprietarii de apartamente care vor sa debranseze locuintele de la sistemul centralizat de incalzire nu vor mai avea dreptul sa recurga la aceasta operatiune daca niciunul dintre vecini nu a renuntat anterior la serviciul public. De mentionat este ca aceasta interdictie va intra in vigoare in perioada imediat urmatoare. Acesta este in esenta continutul unei decizii recent emise de catre Autoritatea Nationala de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilitati Publice (ANRSC). Concret este vorba despre un ordin privind noul regulament cadru al serviciului public de alimentare cu energie termica emis de autoritatea mentionata. "Deconectarile individuale nu se pot executa in acele condominii in care nu s-au produs deconectari anterioare intrarii in vigoare a regulamentului", se precizeaza in ordinul ANRSC. Conducerea operatorului local de termoficare SC "CET" a salutat emiterea acestui ordin, dar a explicat ca pentru Braila interdictia a venit mult prea tirziu intrucit, nu mai exista nici un bloc in municipiu in care toate apartamentele sa fie bransate integral la sistemul centralizat de termoficare. "Daca acest ordin ar fi fost emis in urma cu cel putin 4 ani de zile in urma, alta ar fi fost situatia", a punctat conducerea "CET".
Reamintim ca la inceputul sezonului rece 2006 - 2007, dintre cele circa 52.000 de apartamente existente in municipiu doar jumatate mai primeau in sistem centralizat energie termica, restul fiind debransate.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii