Mergi la conţinutul principal

Locatar înjurat de un administrator beat

* scandalul ar fi pornit de la nemulțumirile legate de gestionarea banilor asociației de proprietari * Poliția Locală a intervenit pentru calmarea spiritelor

 

Scandal cu injurii la o asociație de proprietari din municipiu, unde un locatar ar fi fost apostrofat verbal de administratorul aflat în stare de ebrietate. Din câte se pare, conflictul ar fi fost generat de o stare de nemulțumire legată de felul cum sunt gestionați banii asociației. Poliția Locală a fost sesizată de locatari pentru a calma spiritele. Administratorul s-a ales cu un avertisment.

”În seara zilei de 26 iulie, în jurul orei 18.50, o persoană a sesizat faptul că președintele A.P. 243 este în stare avansată de ebrietate și că se ceartă cu un alt vecin, iar în momentul în care a dorit să intervină între cei doi, pentru a aplana conflictul, președintele asociației de proprietari i-a adresat injurii. La sosirea echipajului din cadrul Poliției Locale Brăila s-a constatat faptul că, într-adevăr, bărbatul reclamat era în stare de ebrietate și că, pe fondul unui conflict mai vechi cu vecinul, lucrurile au escaladat și în seara cu pricina. Tuturor celor implicați în incident li s-a adus la cunoștință prevederile legale cu privire la normele de conviețuire socială. În plus, președintele A.P. a fost sancționat contravențional cu avertisment, în baza Legii 61/1991, ne-a informat Biroul de Presă al Poliției Locale Brăila.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro