Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Liviu Paraschiv a fost prezentat oficial ca antrenor principal al HC Dunarea

Ieri, in cadrul unei conferinte de presa, conducerea clubului HC Dunarea l-a prezentat pe noul antrenor al echipei, Liviu Paraschiv.
La 60 de ani, cel care va conduce destinele gruparii brailene timp de doi ani si jumatate are un palmares bogat ca antrenor.
Liviu Paraschiv si-a inceput activitatea ca tehnician la Tractorul Brasov, formatie pe care a promovat-o in Liga I si apoi a pregatit-o timp de opt ani. In 1977 a preluat-o pe Minaur Baia Mare pentru ca apoi, timp de patru sezoane, sa stea pe banca tehnica a echipei Fibrex Savinesti, perioada in care a obtinut tot atitea titluri de vicecampion national. In 2004, pe cind se afla la Remin Deva a pierdut finala cu Zalaul si a ajuns cu echipa din Deva in finala Cupei Challenge. A urmat un scurt periplu de trei luni la Oltchim dupa care a ajuns la HCM Roman, formatie pe care in primul an a reusit sa o salveze de la retrogradare si apoi, in sezonul 2006-2007 sa o duca in semifinalele Cupei Challenge.
"Am venit la Braila pentru ca mi-a placut foarte mult echipa pe care am avut ocazia sa o urmaresc atit in partidele oficiale, cit si in cele amicale. Lotul s-a intarit in vara cu jucatoare importante si sper sa obtinem rezultate bune atit in campionat, cit si in Cupa Challenge" a declarat Liviu Paraschiv.
Noul tehnician va incerca sa cunoasca potentialul echipei cu prilejul unei duble partide amicale cu Tomis, jocuri care vor avea loc vineri si simbata la Constanta.
"Vreau sa facem lucruri deosebite. Vom incerca sa scoatem maximum de puncte din urmatoarele patru meciuri, cu Otelul si Rapid in campionat, dar si din dubla cu ZRK Ljubuski Trgcoop. Va urma apoi o pauza in care vom avea tot timpul sa pregatim pentru a ne realiza obiectivul pentru acest sezon", a mai adaugat Liviu Paraschiv.
Noul tehnician a lasat sa se intrevada si varianta ca din vara urmatoare lotul echipei HC Dunarea sa fie remaniat.
La conferinta de presa din partea conducerii clubului au participat Gheorghe Bunea Stancu, Ionel Antihi, presedintele si respectiv vicepresedintele HC Dunarea si directorul executiv Vasile Puiu.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii