Mergi la conţinutul principal

Lista neagra a angajatilor, pe Internet

Angajatii care fac probleme la locul de munca pot fi trecuti acum pe o "lista neagra", postata pe Internet. Astfel, agentiile de recrutare se pot orienta in ceea ce priveste activitatea potentialilor angajati.
Persoanele fizice, dar si angajatorii, agentiile de consultanta si plasare a fortei de munca din tara pot fi postati in baza de date a www.blacklist-online.ro, daca au intrat in cel putin un conflict cu o firma angajatoare sau o agentie de consultanta sau plasare de forta de munca.
Angajatorii inscrisi au reclamat, pina acum, 33 de persoane care nu au respectat contractele de munca semnate. Pe aceeasi lista se afla insa si trei angajatori, acuzati ca au adus prejudicii firmelor de plasare a fortei de munca.
De mentionat este ca inscrierea ca membru al "black list" on-line se face contra cost.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu