Mergi la conţinutul principal

Liga a V-a s-a încheiat. Dublă premiere pentru AFC Urleasca II

• a fost spectacol la Urleasca, singura echipă neînvinsă din acest sezon al Ligii a V-a • jucătorii au primit câte o diplomă, o cupă, medalii și câte un rând de echipament atât din partea AJF Brăila cât și a deputatului PNL, Alexandru Popa • după-amiază, AJF Brăila a oferit aceleași cadouri campioanei județene din Seria a II-a, Viitorul Galbenu

 

Fumigene și confetti la Urleasca

Sâmbăta trecută s-a tras cortina și peste ediția 2022-2023 a Ligii a V-a. Și, ca de fiecare dată, Adrian Spătaru, căpitanul multiplei campioane județene, AFC Urleasca, a pregătit un spectacol frumos, asemănător premierilor din ligile naționale. Cu toate că adversara sa din ultima etapă, Dacia Bertești, nu s-a prezentat la joc în această rundă, Adrian Spătaru a alcătuit două echipe care s-au “duelat” două reprize. Jucătorii din echipa lui Spătaru și-au vopsit părul în două culori, jumătate albastru cealaltă jumătate într-un bleu deschis. S-au marcat multe goluri de o parte și de alta, iar printre jucătorii care s-au evidențiat s-a numărat Ionel Bratosin, Adrian Spătaru, George Bălan, Nicușor Bratosin și portarul Vali Radu, cel care este președinte și la echipa de minifotbal Valraz. Realizările din teren au fost aplaudate de cei mai fideli spectatori ai formației patronate de Adrian Spătaru.

La final, AJF Brăila a premiat AFC Urleasca II, singura echipă din Liga a V-a care nu a cunoscut gustul amar al înfrângerii, care are doar o singură remiză, în deplasare la Stanriz Stăncuța, cu o cupă, o diplomă, medalii și un rând de echipament. Festivitatea a fost oficiată de Mihai Ianoș, secretarul AJF Brăila și Gheorghe Ștefan. A urmat și cea de a doua premiere, cea făcută de deputatul PNL Alexandru Popa. Acesta a oferit jucătorilor aceleași premii, însă de data aceasta jucătorii au primit o cupă imensă pe podiumul de premiere pe care echipa gazdă l-a pregătit pe teren. Fumigenele, confetiile și baia cu șampanie au făcut ca spectacolul să fie total.

“A fost un campionat puternic, toate echipele au luptat din răsputeri să scoată rezultate bune cu noi, dar în final nu am pierdut niciun meci, ci doar 2 puncte, în egalul de la Stăncuța. Am câștigat câțiva juniori care din sezonul următor se vor pregăti și vor evolua la formația de seniori”, ne-a declarat Adrian Spătaru.

AFC Urleasca mai are un meci restanță de disputat, cel din runda a16-a din turul campionatului, în deplasare la ACS Comunal Cazasu.

După-amiază, Mihai Ianoș a premiat campioana județeană a Ligii a V-a din Seria a II-a, Viitorul Galbenu, formație care în ultima rundă a dispus cu 3-1 de Local Mircea Vodă.

Podiumul în Seria I: 1. AFC Urleasca II 85 puncte, 2. Victoria Traian II 62 puncte, 3. Stanriz Stăncuța 55 puncte.

Podiumul în Seria a II-a: 1. AFC Viitorul Galbenu 73 puncte, 2. Voința Făurei Sat 62 puncte, 3. AS Jirlău 59 puncte.

 

Rezultatele și marcatorii etapei a 30-a:

Seria I:

Dunărea Tichilești – Voința Plopu 1-2

Sfârtoc (min. 53) / Dinu (min. 35, 82)

Spicul Râmnicelu – Romgal Romanu 5-1 (4-0)

Costin (min. 6, 12), Toboșaru (min. 14), Baciu (min. 20), Baicu (min. 50) / Stăvărche (min. 62)

Stanriz Stăncuța – Suporter Club Brăila 2-2

C. Baciu (min. 29), Manea (min. 85) / Bălănică (min. 28, 80)

AFC Urleasca II – Dacia Bertești 3-0, neprezentare

Gloria Movila Miresii – Dinamo Măxineni 5-0

Spiță (min. 10, 18, 31, 82), Ciupercă (min. 29)

Șoimii Tudor Vladimirescu – Dunărea Gropeni 1-1

I. Șerbănescu (min. 28) / Țintea (min. 80)

Siretul Vădeni – Victoria Traian II 4-2

Burlacu (min. 7, 24), Negoiță (min. 37), Craiu (min. 52) / Buzatu (min. 65, 83)

Tractorul Viziru – ACS Comunal Cazasu II 3-0, neprezentare.

 

Seria a II-a:

ACS Bordei Verde – Voința Racovița 0-3, omologat

Voința Bărăganul – AS Jirlău 4-1

Balică (min. 33), I. Radu (min. 39), Dulă (min. 80), Leșu (min. 92) / . Găgeanu (min. 35)

Viitorul Galbenu – Local Mircea Vodă 3-1

Radu (min. 32, 50), Urban (min. 70) / Bălan (min. 5)

Victoria Dedulești – Viitorul Însurăței 4-3

Bratosin (min. 21), Custură (min. 30), Buzea (min. 42), Streche (min. 67) / Moldoveanu (min. 13), Dateș (min. 77, 82)

Voința Găiseanca – Viitorul Șuțești II 8-2

Cojocaru (min. 22, 42, 44), Năstase (min. 52), Cătălin Bădără (min. 76, 78, 89), Florin Bădără (min. 87) / Vizireanu (min. 63, 83)

Comagrim Dudești – Spicul Zăvoaia 6-1

Olaru (min. 28), David (min. 37, 51), Ene (min. 47, 82), Stroescu (min. 77) / Stan (min. 72)

AS Ulmu – Voința Făurei Sat 2-3

Bîtcă (min. 52), Caraivan (min. 77) / Dumitru (min. 21, 50), Mitache (min. 80).

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro