Mergi la conţinutul principal

Liga a III-a porneşte la drum sâmbătă

• în etapa inaugurală a campionatului 2018-2019 Sportul Chiscani joacă în deplasare, la CS Medgidia • CS Făurei primeşte vizita celor de la ACSM Olteniţa • programul meciurilor celor două formaţii

 

În acest weekend, începe şi Liga a III-a, eşalon fotbalistic în care judeţul Brăila este reprezentat de două formaţii, Sportul Chiscani şi CS Făurei. Ambele echipe sunt repartizate în Seria a II-a, alături de grupări puternice din acest eşalon precum CS Afumaţi, Fotbal Club R Bucureşti, Axiopolis Cernavodă sau Unirea Slobozia.

 

Sportul Chiscani abordează noul sezon într-o formulă nouă

În această vară Sportul Chiscani şi-a schimbat radical lotul de jucători, din vechea garnitură au rămas doar Bălan, Preda, Coman, Chihaia, Pascu, Pârlog, Iordache şi Boga şi au venit o serie de jucători cu experienţa Ligii a III-a precum Lovin, Adamache, Zaharia, Bogdan Dumitru, Alin Radu, Lupu, Victor Mihai dar şi trei portari juniori, Popescu, Constantinescu şi Toma.

Echipa are un nou antrenor, Adrian Baldovin şi un obiectiv îndrăzneţ: clasarea pe unul dintre primele şase locuri.

Cu un nou antrenor şi un lot superior celui din sezonul trecut, Sportul Chiscani merge în prima etapă la CS Medgidia cu dorinţa de a scoate un rezultat pozitiv.

“Avem un lot nou şi normal că avem emoţii pentru startul campionatului, dar pregătirea făcută ar trebui să-şi spună cuvântul şi să fsacem un joc bun. Începem campionatul în deplasare la o nou promovată, CS Medgidia, şi mergem cu un singur obiectiv, să câştigăm”, ne-a declarat antrenorul Adrian Baldovin.

 

CS Făurei începe campionatul cu două meciuri pe teren propriu

CS Făurei, formaţia manageriată de Bănel Nicoliţă s-a întărit în această vară cu jucători care au fost în returul campionatului trecut la Sportul Chiscani şi anume Ionuţ Cristian, Cristian Căldăraru şi Emmanuel Ndigwe. L-a adus pe Andrei Puşcaşu dar şi pe Claudiu Racoviţă, un atacant care a marcat două goluri în partida câştigată sâmbăta trecută, cu 2-1, de CS Făurei pe terenul echipei Delta Tulcea.

“Ne-am completat lotul cu fotbalişti experimentaţi, avem şi destui jucători care vor debuta în acest eşalon, dar sperăm să facem o figură frumoasă în Liga a III-a. Ca jucător, mie nu mi-au plăcut niciodată jumătăţile de măsură, Am fost un luptător şi întotdeuna am muncit ca să câştig. Acelaşi lucru mi-l doresc şi cu CS Făurei. Avem două meciuri pe teren propriu, putem face 6 puncte. Aceasta este dorinţa mea pentru startul acestui campionat”, a declarat Bănel Nicoliţă.

 

Programul echipelor din judeţul Brăila:

Etapa 1:

CS Medgidia – Sportul Chiscani

CS Făurei – ACSM Olteniţa

Etapa a 2-a:

Sportul Chiscani – CSO Bragadiru

CS Făurei – CS Medgidia

Etapa a 3-a:

CS Afumaţi – Sportul Chiscani

CSO Bragadiru – CS Făurei

Etapa a 4-a:

Sportul Chiscani – Agricola Borcea

CS Făurei – CS Afumaţi

Etapa a 5-a:

Fotbal Club R Bucureşti – Sportul Chiscani

Agricola Borcea – CS Făurei

Etapa a 6-a:

Sportul Chiscani – CS Tunari

CS Făurei – Fotbal Club R Bucureşti

Etapa a 7-a:

Unirea Slobozia – Sportul Chiscani

CS Tunari – CS Făurei

Etapa a 8-a:

Sportul Chiscani – Înainte Modelu

CS Făurei – Unirea Slobozia

Etapa a 9-a:

Axiopolis Cernavodă - Sportul Chiscani

Înainte Modelu – CS Făurei

Etapa a 10-a:

Sportul Chiscani – Progresul Spartac

CS Făurei – Axiopolis Cernavodă

Etapa a 11-a:

SC Popeşti Leordeni -Sportul Chiscani

Progresul Spartac – CS Făurei

Etapa a 12-a:

Sportul Chiscani – Delta Dobrogea Tulcea

CS Făurei – SC Popeşti Leordeni

Etapa a 13-a:

FCSB 2 – Sportul Chiscani

Delta Dobrogea Tulcea – CS Făurei

Etapa a 14-a:

ACSM Olteniţa – Sportul Chiscani

CS Făurei – FCSB 2

Etapa a 15-a:

Sportul Chiscani – CS Făurei.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro