Mergi la conţinutul principal

Lidia Buble, Andra şi show-ul de lasere, un final memorabil pentru Zilele Brăilei

• Lidia Buble a fost prima care a urcat pe scenă şi a “încălzit” publicul pentru ultima seară de distracţie cu ocazia Zilelor municipiului • reprezentaţia Andrei a încheiat programul artistic de pe Faleză • artista a cântat live alături de miile de oameni din public

 

Cele şase zile de distracţie pentru brăileni s-au încheiat, marţi seară, cu două concerte de muzică uşoară, susţinute de iubitele artiste Lidia Buble şi Andra. Ambele cântăreţe au avut prestaţii impecabile, au cântat live şi au distrat spectatorii, stânşi cu miile în jurul scenei de pe Esplanadă.

Activităţile ultimei zile dedicate sărbătorii municipiului au început marţi dimineaţă, cu Ziua Marinei, şi s-au încheiat târziu în noapte. Tot oraşul a fost animat de oameni, iar faleza arhiplină: la terase, unii aşteptau la coadă pentru a se elibera o masă, alţii se plimbau pe malul Dunării pentru a evita aglomeraţia dintre tarabele amplasate pe aleea principală. Scările din faţa scenei au fost ocupate de oameni încă de la orele 20.00, fiecare încercând să prindă un loc cât mai bun pentru a vedea programul artistic.

Prima care a urcat pe scenă a fost Lidia Buble, care a făcut show alături de trupa de dansatori, în timp ce publicul îi fredona piesele. A urmat apoi un moment susţinut de fachiri.

La 21.40, pe scenă a urcat Andra, în strigătele publicului nerăbdător de a o auzi cântând live. Aceasta a întrecut aşteptările brăilenilor, atât prin calităţile sale vocale, cât şi prin vestimentaţia frumoasă şi, în acelaşi timp, decentă. Oamenii au cântat fiecare vers împreună cu artista, iar la un moment dat, la cererea Andrei, luminile s-au stins, iar publicul a luminat faleza cu ajutorul blitzului de la telefoanele mobile. După ce Andra i-a mulţumit primarului Marian Dragomir pentru invitaţie, acesta a urcat pe scenă oferindu-i vedetei un mare buchet de flori.

Pe parcursul concertului susţinut de Andra, au avut loc şi două incidente, în sensul că doi copii s-au pierdut de părinţi. Aceştia au fost găsiţi imediat cu ajutorul cântăreţei care i-a strigat pe cei doi minori la microfon, iar totul s-a încheiat cu bine.

Sărbătoarea care a durat şase zile s-a încheiat cu un excepţional spectacol de lasere. Apoi, unii oameni au plecat spre casele lor, alţii au rămas la terase până la orele dimineţii.

Autobuzele şi tramvaiele au circulat şi marţi până târziu în noapte, iar poliţiştii de la Rutieră au fost prezenţi pe Calea Călăraşilor pentru a fluidiza traficul din zona Falezei.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro