Mergi la conţinutul principal

Licitaţie de aproape 14 milioane de lei pentru modernizarea transportului electric pe Calea Galaţi

* Primăria Municipiului Brăila a lansat recent în sistemul de achziţii publice un anunţ în acest sens * investiţia cuprinde, printre altele, lucrări de modernizare a sistemului rutier destinat transportului în comun (tramvaie și autobuze), modernizarea staţiilor de tramvai şi a rețelelor de apă, precum şi achiziţionarea şi montarea de echiamente e-Ticketing

 

 

 

Primăria Municipiului Brăila investeşte în modernizarea transportului electric pe Calea Galaţi. În urmă cu două zile, în SICAP, noul sistem de achiziţii publice, Primăria a publicat un anunţ privind organizarea unei licitaţii pentru „Servicii de proiectare faza II și execuție lucrări în cadrul proiectului «Modernizare transport electric Calea Galati»”, cu o valoare de aproape 14 milioane lei, fără TVA. Potrivit anunţului, în cadrul proiectului de investiţii vor fi realizate următoarele lucrări: lucrări de modernizare a sistemului rutier destinat transportului în comun (tramvaie și autobuze); lucrări de înlocuire a firului contact și sistemul de prinderi al acestuia; lucrări de modernizare al stațiilor de tramvai – construirea de peroane și amenajarea acestora; achizitionare și montare echipamente de vânzare bilete de călătorie (sistem de E-Ticketing); lucrări de modernizare a părții carosabile destinate traficului de autovehicule; lucrări de modernizare a trotuarelor și a spațiilor verzi din aliniament; lucrări de înființare de parcaje; lucrări de modernizare a rețelelor de apă și apă uzată; lucrări de modernizare a sistemului de semaforizare și de realizare a unui sistem de CCTV.

Valoarea estimată totală este de 13.856.472,99 lei fără TVA, defalcată astfel, conform devizului general privind cheltuielile necesare realizării obiectivului de investiții: documentație tehnică faza II - 328.547,55 lei fără TVA; asistență tehnică din partea proiectantului pe perioada de execuție a lucrărilor - 66.266,15 lei fără TVA; execuție lucrări - 13.461.659,29 lei fără TVA. Valoarea cheltuielilor diverse și neprevăzute este de 0,4 % din valoarea totală estimată a lucrărilor.

Criteriul de atribuire cel mai bun raport calitate-preţ, iar termenul limită pentru depunerea ofertelor este 28 octombrie.

Proiectul privind modernizarea transportului electric pe Calea Galaţi este finanţat prin fonduri europene, prin Programul Operaţional Regional (POR).

 

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro