Mergi la conţinutul principal

Licitaţie de 425 milioane lei pentru achiziţia de articole sanitare şi echipamente Covid-19

* conform unui anunţ publicat recent în sistemul de achiziţii publice, Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila organizează o licitaţie pentru încheierea de acorduri cadru, pentru o perioadă de 48 de luni, pentru cumpărarea de măşti, mănuşi, halate, combinezoane şi alte echipamente sanitare * ofertele se depun până pe 3 noiembrie, iar criteriul de atribuire este preţul cel mai scăzut

 

 

Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Brăila îşi face provizii pentru următorii patru ani. Conform unui anunţ postat pe 8 noiembrie în SICAP, noul portal destinat achiziţiilor publice, unitatea spitalicească vrea să încheie acorduri cadru pentru furnizarea de articole sanitare de unică folosinţă şi echipamente de protecţie COVID-19, iar suma maximă pe care este dispusă să o cheltuiască pentru aceste achiziţii este de 425.309.328 lei. Licitaţia este împărţită în 55 de loturi, fiecare având indicată o cantitate minimă şi o cantitate maximă ce trebuie furnizată de câştigători, precum şi o valoare minimă şi una maximă. Durata acordurilor cadru ce vor fi încheiate este de 48 de luni.

Astfel, printre articolele sanitare necesare spitalului se numără măştile de protecţie, fiind vorba de milioane de măşti chirurgicale UF tip II, măşti chirurgicale UF tip IIR, măşti FFP 2 şi FFP 3, la care se adaugă combinezoane cu glugă şi botoşi şi combinezoane cu glugă şi viziere. De asemenea, pe lista cu echipamentele pentru care se organizează licitaţia se regăsesc şi mănuşi chirurgicale, perfuzoare, vată medicală, alcool sanitar, botoşi, scutece de unică folosinţă sau halate chirurgicale.

Ofertele se depun până pe 3 noiembrie, ora 15.00 şi pot viza unul sau mai multe loturi. Criteriul de atribuire este preţul cel mai scăzut.

 

 


 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro