Mergi la conţinutul principal

Liceul Tehnologic „Edmond Nicolau”, Brăila, câștigătorul unui grant în valoare de 37.830 EURO prin programul ERASMUS+

Un nou parteneriat european, o nouă provocare, pentru Liceul Tehnologic „Edmond Nicolau”, Brăila prin proiectul „Ecology through collecting, selecting and recycling” (ECO-SE-RE), nr. de referință 2020-1-DE03-KA229-077126_5.

Proiectul vine în sprijinul elevilor, dar și a întregii comunități prin obiectivele propuse: integrarea elevului în activitățile de mediu prin educație, formare și învățare, inclusiv prin încurajarea dobândirii de cunoștințe despre limitarea naturii multiforme, a schimbărilor climatice și reutilizarea resurselor.

Proiectul „ECO-SE-RE” se derulează pe parcursul a 2 ani (2020-2022) și reunește elevi și profesori din următoarele țări europene: România, Turcia, Lituania, Portugalia, Spania și Germania – coordonator.

Ideea proiectului a pornit de la activitățile extracurriculare desfășurate cu ocazia zilelor școlii, în care elevii noștri alături de elevii claselor a VIII-a de la școli gimnaziale din județ creau prin joc adevărate „miniopere de artă din materiale reciclabile” (hârtie, plastic, metal, sticlă).

Prin activitățile propuse, beneficiarii direcți ai proiectului  vor  conștientiza  că un mediu sănătos este indispensabil pentru o societate durabilă. Ca element de noutate proiectul vine cu realizarea de QR-uri la finalul fiecărei activități derulate.

Echipa de proiect este formată din: Turcoianu Teodora - responsabil, Ene Magdalena - manager, Baldovin Nicușor, Bădărău Carmen, Turcu Daniela, Radu Ionel, Mușat Gabriela - membri, Ciocla Mihai - informatician, Dumitrașcu Mihaela -contabil și Ștefan Alina - secretar.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro