Mergi la conţinutul principal

Liberalii somează primarul să aplice regulamentul privind asfaltarea străzilor din municipiu

• asta a solicitat, ieri, consilierul municipal PNL, Sorin Ioniţă, în cadrul şedinţei CLM Brăila, în legătură cu lucrările care se desfăşoară în prezent pe arterele principale din oraş

 

Consilierii municipali ai PNL Brăila au ţinut să atragă atenţia primarului Marian Dragomir să pună în aplicare regulamentul aprobat în mandatul trecut privind modul în care se pot efectua plombări şi intervenţii pe drumurile din oraş. Mai exact, liberalul Sorin Ioniţă a intervenit la rubrica “alte probleme” a şedinţei pentru a sublinia că, deşi deocamdată toate intervenţiile se fac în baza garanţiei, precum cele de pe Calea Călăraşilor, dacă firmele nu respectă normele cu exactitate s-ar putea isca situaţii în care Primăria să fie nevoită să scoată din nou bani din conturi pentru a repara eventuale greşeli.

“Am sesizat că au început lucrările pe arterele principale ale Brăilei şi se sapă iar în asfalt. Ştiu că există o hotărâre, un regulament aprobat din legislatura trecută, în care este prevăzută clar procedura, modul în care se face astuparea acestor gropi. Fiind deocamdată în sarcina firmelor, rugămintea mea ar fi ca municipalitatea să urmărească intervenţiile, astfel încât să se ţină cont de acel regulament. Reparaţiile să se facă în conformitate. Este adevărat că deocamdată reparaţiile se fac pe banii dumnealor, dar peste un an de zile să nu ne trezim că le facem din banii Primăriei”, a afirmat Ioniţă.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro