Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Liberalii saluta instalarea directorului Mihailescu, oficial, la Spitalul Judetean

Presedintele PD Braila, Horia Vasioiu, ii acuza pe liberalii din Braila ca au tras sfori la Bucuresti, pentru a-l inscauna din nou pe dr. Stefan Mihailescu in functia de director al Spitalului Judetean. Vasioiu considera ca, daca Mihailescu a cistigat concursul organizat pentru ocuparea acestui post, este o dovada ca demersurile facute de liberali au fost incununate de succes: "S-au facut interventii la Ministerul Sanatatii, pentru sustinerea lui Mihailescu, din partea PNL-ului de la Braila. Daca el a cistigat examenul, inseamna ca acesta a decurs asa cum doreau cei din PNL si au functionat sforile trase de liberali la minister. Este inadmisibil ca un om care se afla in cercetare penala cu trei dosare de delapidare, dupa ce a fost dat afara de ministru, acelasi ministru sa-l puna interimar si sa mai si actioneze in favoarea lui, pentru a lua examenul".
Presedintele organizatiei municipale PNL Braila, Petrica Popa,
se arata indignat de aceste acuzatii si-l anunta pe Vasioiu ca nu numai democratii care cistiga concursuri obtin aceste rezultate pe bune, ci si unii din alte partide, sau chiar oameni neinregimentati politic: "Eu sint convins ca domnul deputat Horia Vasioiu stie ca acest Guvern, din care face parte si PD, ocupa posturile vacante numai prin concurs. Ceea ce spune domnul Horia Vasioiu am putea sa spunem si noi despre alte structuri deconcentrate, care, au fost legal obtinute numai de membrii PD care, culmea, cind sint la guvernare, sint cei mai buni profesionisti in domeniile in care activeaza".
In ceea ce-l priveste, liberalul Peter Mitu a solicitat ca Vasioiu sa vina si cu dovezi, cind arunca pe piata niste acuzatii: "Personal, nu cunosc ca cineva din PNL sa se fi dus sa intervina pentru domnul dr. Mihailescu, dar astfel de afirmatii mai trebuie si probate, cind se fac, pentru ca altfel, sint derizorii. Concursul a avut loc la Bucuresti, la Ministerul Sanatatii, deci nu a fost nimic local. Sigur ca o parte a nemultumirii domnului Vasioiu se leaga de faptul ca dr. Mihailescu a avut un contracandidat democrat, dr Ana Negoita. Filiala PNL Braila saluta repararea greselii pe care ministerul a facut-o cind l-a schimbat pe domnul Mihailescu din functie, culmea, in urma unui raport pozitiv al comisiei de control, dar stiti la fel de bine ca si mine ca a fost destituit din cauza presiunilor facute de un anumit senator, din postura de presedinte al Comisiei de sanatate din Senat (este vorba despre Dan Sabau-n.r.). In sfirsit, s-a intrat in normalitate, dl Mihailescu a promovat concursul, asa cum domnul inginer Florentin Craciun a cistigat concursul pentru postul de director al Spitalului de Psihiatrie. Sint doua numiri importante, pentru ca erau ultimele doua spitale care nu aveau conducere".
Precizam ca Florentin Craciun este membru PNL, spre deosebire de dr. Stefan Mihailescu, care, cel putin deocamdata, nu este inregimentat politic.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii