Mergi la conţinutul principal

Liberalii cu vechime resping grefa democrata

Atmosfera tensionata, la prima conferinta de presa de prezentare oficiala a candidatilor PNL Braila. Ostilitatea gazdelor liberale fata de candidatul impus de la centru, fostul democrat Horia Vasioiu, fost si cel mai mare dusman al PNL-ului local, a fost evidenta, pe intreg parcursul conferintei. Inca de la inceput, candidatii PNL cu state vechi in partid au facut grup comun in spatele salii, lasind sa se inteleaga ca nu-si doresc sa apara in compania lui Vasioiu, iar cind au aparut presedintele Constantin Cibu cu liberalul de ocazie Horia Vasioiu, acestia au evitat sa li se alature, pentru a sta la aceeasi masa. A fost nevoie de apelurile repetate si rastite ale lui Cibu, pentru ca restul candidatilor, vizibil nemultumiti de faptul ca sint obligati sa stea alaturi de fostul lider democrat, sa vina totusi linga acesta. Intr-o incercare penibila de a mima unitatea si buna intelegere si pe fondul unor comentarii acide facute printre dinti de alti citiva liberali care se aflau in sala, presedintele Cibu a anuntat candidatii organizatiei si si-a exprimat convingerea ca partidul sau va obtine rezultate foarte bune la alegeri: "Au fost unele discutii in contradictoriu, in legatura cu candidatura domnului Vasioiu, dar lucrurile s-au lamurit, acesta a fost acceptat de conducerea organizatiei si acum echipa este unita si pregatita pentru o campanie facuta printr-un efort comun". Atentionat ca o parte din "echipa unita" a parasit deja sala, la momentul in care a luat cuvintul Vasioiu, Cibu a declarat ca acesta este un amanunt lipsit de importanta, mai ales ca "aceia care au iesit nici nu au fost invitati la conferinta de presa, deci oricum nu aveau ce cauta acolo".
Dupa conferinta de presa, s-au auzit multe comentarii amare ale unora dintre liberalii scirbiti de situatia in care a fost pusa organizatia si de efectul devastator pe care il va avea candidatura lui Vasioiu pe lista liberalilor, in conditiile in care acesta a aruncat cu noroi in PNL timp de aproape 4 ani, catalogindu-i pe unii membri de frunte ai acestuia drept corupti si parte a unor cercuri de interese oculte. "S-a reintregit bordelul!", "putem sa plecam acasa si sa asteptam sa ne dizolve organizatia, dupa alegeri", "mi-e greata", "ne-a distrus organizatia!" - au fost doar citeva dintre replicile rostite, pe soptite, in sediul PNL. Mai mult, unii dintre candidatii PNL, dintre liberalii cu vechime, au comentat ca, daca ar fi posibil, s-ar retrage din cursa, in conditiile in care au o asemenea companie, pe care o considera dezonoranta.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu