Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Liberalii braileni doresc constituirea de Consilii Consultative de Cartier

Consilierii municipali PNL propun infiintarea Consiliilor Consultative de Cartier (CCC). Asa cum a explicat presedintele organizatiei municipale a PNL Braila, Petrica Popa, in cazul in care proiectul initiat de liberali va fi adoptat, acesta va avea ca scop identificarea problemelor cu care se confrunta cartierele municipiului, stabilirea prioritatilor in rezolvarea acestor probleme si promovarea in CLM a solutiilor propuse de cetatenii fiecarei zone.
"Activitatea in cadrul CCC este voluntara si consta in intilniri lunare sau trimestriale pentru analiza problemelor si propunerilor, precum si participarea la sedintele de CLM in care se dezbat acestea. Fiecare consiliu va fi format din minim sapte persoane fara apartenenta politica. Participarea fiind voluntara, doritorii se vor inscrie pe lista cartierului pe care il reprezinta la Serviciul Centrul de Informare pentru Cetateni, ulterior fiind convocata o sedinta pentru constituirea CCC", a explicat Petrica Popa. Acesta a mai adaugat ca la intrunirile CCC vor participa si consilieri locali municipali, care vor avea sarcina sa aduca la cunostinta primarului problemele ridicate de cetateni.
Presedintele organizatiei municipale liberale a precizat ca aceasta propunere de proiect va fi afisata pe site-ul Primariei timp de o luna, timp in care toti cei interesati isi pot spune punctul de vedere, cu privire la propunerea inaintata de liberali. Cu toate acestea, Popa nu a putut garanta faptul ca in CCC nu se vor inscrie si membri de partid nedeclarati, care vor cauta sa faca reclama formatiunii politice pe care o reprezinta pe ascuns, sau ca cei dispusi sa faca un astfel de voluntariat vor fi persoane morale, cu adevarat interesate de binele concetatenilor, si nu indivizi care nu au alt mod de a-si pierde timpul.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii