Mergi la conţinutul principal

"Leru-i, Doamne, ler!" - Concert de colinde în Ajunul Crăciunului

* evenimentul are loc online, pe pagina de Facebook și pe canalul de Youtube ale Casei de Cultură a Municipiului Brăila * vor evolua Corul Bărbătesc "Armonia" și grupul folk "Generații"

 

Concert de colinde prilejuit de marea sărbătoare creștină a Nașterii Domnului nostru Iisus Hristos.  

Astfel, Primăria Municipiului Brăila și Casa de Cultură a Municipiului Brăila îi invită pe brăilenii mari și mici la Concertul de colinde intitulat "Leru-i, Doamne, ler!", prilejuit de apropierea marii sărbători a Nașterii Domnului. Potrivit managerului Casei de Cultură, Emanoil Ciucașu, concertul va putea fi urmărit în seara de Ajun, 24 decembrie 2021, începând cu ora 20.30, online, pe pagina de Facebook și pe canalul de YouTube ale Casei de Cultură a Municipiului Brăila.

"În cadrul concertului, Corul Bărbătesc "Armonia", dirijor preot prof. Ioan Păvăloiu, va interpreta o suită de colinde tradiționale românești, iar grupul folk "Generații", condus de profesorul Dumitru Popescu, va susține un recital de colinde și cântece de iarnă", a mai precizat, în comunicatul trimis presei, managerul Casei de Cultură a Municipiului Brăila, Emanoil Ciucașu.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro