Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Leonard Gherghiceanu s-a impus in doua probe la "Cupa Bistrita"

O parte dintre atletii clubului Sportiv Municipal nominalizati pentru finalele indoor de seniori de la inceputul lunii februarie au avut o comportare foarte buna in week-end-ul trecut la Cupa Bistrita, prima competitie de verificare a sezonului.
Leonard Gherghiceanu a cistigat ambele probe la care a concurat, 60 m plat, cu un timp bun pentru aceasta perioada de pregatire, 6:79 secunde si saritura in lungime cu o performanta de 6,99 m.
Ana Maria Caragata s-a clasat pe primul loc in proba de 60 m plat, atit la categoria ei de virsta, tineret, cit si la senioare, iar la 60 m garduri a sosit a treia intr-o proba cistigata de Carmen Zamfir, sportiva formata la CSM Braila, dar care acum concureaza pentru CSM Iasi. Cel de al treilea reprezentant al CSM-ului brailean, Alexandru Chiricuta, a obtinut locul al doilea la 60 m garduri in competitia seniorilor.
Din cauza unei accidentari la spate singurul atlet al LPS-ului prezent la concursul de la Bacau, Paraschiv Eftimie a concurat in probele de 200 si 400 m plat unde a obtinut rezultate meritorii.
"Concursul si-a atins scopul pentru ca am vazut unde am progresat si unde trebuie sa mai insistam. La sfirsitul acestei saptamini vom reveni pe malul Bistritei pentru a participa la cele doua concursuri care se vor desfasura concomitent, Campionatele Universitare de atletism si Grand Prix-ul pentru seniori, tineret si juniori I" a declarat profesorul Fanel Ionescu.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii