Mergi la conţinutul principal

Legenda death metal-ului american, Cannibal Corpse, revine în România

• trupa va susţine două concerte în ţara noastră: unul pe 12 iunie în Form Space din Cluj-Napoca, iar al doilea pe 13 iunie, în Quantic din Bucureşti • în ambele seri, în deschidere pentru Cannibal Corpse, va urca pe scenă trupă Eufobia din Bulgaria

 

Una dintre cele mai importante trupe ale genului death metal, Cannibal Corpse din Statele Unite ale Americii, revine în România în luna iunie pentru două concerte în cadrul European Summer Tour 2019. Este vorba despre un concert pe 12 iunie în Form Space din Cluj-Napoca, iar al doilea, următoarea zi, pe 13 iunie, în Clubul Quantic din Bucureşti. În deschidere va urca pe scenă formaţia Eufobia din Bulgaria.

Potrivit unui comunicat de presă emis de organizatori, în cadrul concertului din capitală programul va fi următorul: 19:00 - Open Doors în Quantic; 19:30 - 20:00 - Eufobia; 20:30 - 22:00 - Cannibal Corpse.

Aceştia precizează că Accesul va fi permis până la finalul concertului, astfel că fanii trupelor pot veni la orice ora doresc până la încheierea evenimentului.

“Intrarea în club se face dinspre Şoseaua Grozăveşti, iar accesul în perimetrul evenimentului se face prin interiorul clubului şi este permis doar în baza unui bilet valid. Având în vedere că show-ul va fi în spaţiu Open Air, fumatul va fi permis în zona de concert”, se mai arată în cadrul comunicatului.

 

Normele de siguranţă, reguli şi obligaţiile participanţilor

 

În acelaşi comunicat al organizatorilor se precizează câteva norme de siguranţă. Astfel, se interzice în zona de concert: accesul cu arme sau obiecte periculoase; accesul cu alcool sau alte băuturi şi alimente din exteriorul locaţiei; accesul cu materiale inflamabile, canistre pe gaz sau maşini de gătit de orice fel; aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detaşabil); aparate de înregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale. De asemenea, organizatorii îi roagă pe participanţi să îşi lase animalele de companie acasă şi îi anunţă că nu vor fi puse la dispoziţie zone pentru depozitarea obiectelor de valoare, cu precizarea că se bazează pe buna educaţie şi bunul simt al participanţilor la concert.

Publicul are obligaţia să respecte măsurile de apărare împotriva incendiilor din incinta clubului Quantic; să nu introducă sau să nu încerce introducerea în incintă de făclii, artificii, petarde, torţe, recipiente, materiale incendiare ori fumigene, substanţe toxice, substante iritant-lacrimogene sau cu efect paralizant (ori alte asemenea materiale, substanţe sau obiecte), obiecte artizanale şi de distracţie, pe bază de amestecuri pirotehnice, artificii din categoria “obiecte zburătoare luminoase”, pocnitori ori altele asemenea ce pot favoriza producerea şi propagarea incendiilor; să nu aducă în stare de neutilizare, indiferent de mod, semnele, afişele, marcajele sau altele asemenea, destinate apărării împotriva incendiilor aflate în incintă; să nu aducă în stare de neutilizare, indiferent de mod, mijloacele tehnice de apărare împotriva incendiilor aflate în incintă; publicului îi este interzis să dezlipească sau să distrugă reclamele, anunţurile şi afisele expuse de organizator în incinta clubului, precum şi să deterioreze, să ridice sau să mute semnele ori indicatoarele amplasate de organizator, pentru facilitarea accesului în incintă, a evacuării persoanelor, a intervenţiei în situaţii de urgenţă sau a celor care semnalează existenţa unui pericol pentru viaţa persoanelor; să fumeze numai în locurile fără pericol de incendiu, special amenajate şi marcate (adică în exteriorul locaţiei).

Precizăm că biletele la concertul Cannibal Corpse din Quantic se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro şi în magazinele Flanco, Diverta, Cărtureşti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet şi pe terminalele Selfpay. Online, se poate plăti şi cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în ţară.

Un eveniment METALHEAD powered by ROCK FM.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro