Mergi la conţinutul principal

Leafă europeană pentru primarul Simionescu, vă rugăm!

Prin urmare, actualul primar Aurel Simionescu are motive de bucurie, dar şi de oftică. De bucurie pentru că această mărire salarială este una consistentă, de aproape 250%, iar de oftică pentru că majorarea salarială s-ar putea să nu îl mai prindă în funcţie, după alegerile din vara viitoare.
Contactat de reporterii ziarului "Obiectiv", primarul Simionescu cred că s-a abţinut cu greu să nu chiuie de bucurie la telefon, spunând doar că nu discută pe această temă decât după apariţia Legii salarizării.
Un simplu calcul matematic ne arată că 12.000 de lei înseamnă fix 2.696 de euro, la un curs de 4,45 lei pentru moneda europeană. Bre, aproape 2.700 de euro bani în mână reprezintă o leafă bună şi pentru germani, ăia care cică sunt motorul Europei, darămite pentru un nene din Brăila, fie el şi primar. Nu cred că mai este cazul să reiau acum şi aici performanţele administraţiei Simionescu şi, în particular, ale primarului Aurel Simionescu. Brăila este departe de imaginea unui oraş european, deşi Simionescu se află la cârma oraşului de aproape 8 ani, dar iată că vrem să asigurăm edilului o leafă europeană. Aşadar, în ceea ce priveşte administraţia publică (bugetarii, în sens mai larg) aliniem salariile la nivelul european, însă când vine vorba despre performanţe rămânem la stadiul de oraş de provincie din săraca Românie. Eu, unul, sunt liniştit: puteţi să îi măriţi şi de 214 ori salariul lui Simionescu, el mai mult decât (nu) face în prezent, nu o să facă în veci. Pentru că nu ştie, nu poate şi cred că de multe ori nici nu vrea.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro